ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Νοεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματά σου, είτε να ενημερωθείς έγκαιρα για κάποια τεκταινόμενα του παρασκηνίου που έχουν μεγάλη αξία. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό αυξάνουν κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να «παρελαύνουν» στο ζώδιό σου, μάλλον διανύεις ημέρες δόξας και η συνέχεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια, χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και παραδίνεσαι!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Κάποια στιγμή βέβαια, ίσως κουραστείς από τις διαρκείς επαφές αλλά μπορείς να αποζημιωθείς άμεσα προσελκύοντας συνεργάτες, χρηματοδότες κι ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή σου! Επιπλέον μπορεί να κερδίσεις κι έναν καλό φίλο ή φίλη.

Ερωτικά
Η έμφυτη προτίμησή σου στο μυστήριο σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις αλλά και δύσκολες προκλήσεις. Όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αυτήν την φορά η τύχη σου πιάνει τόπο κι ίσως βρεθείς κοντά στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου σου ή ξεκινήσεις κάτι που θα μπορούσε να σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο. Πρόσεξε μόνον μήπως «καβαλήσεις το καλάμι», αφού όσο ο Δίας μπορεί να εξυπηρετεί τα σχέδιά σου, άλλο τόσο είναι πρόθυμος να σε εμπλέξει σε σκάνδαλα! Επιπλέον, μπορεί να συνάψεις μια μυστική επωφελή συμφωνία.

Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου ή ένας φόβος μοναξιάς μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που δεν σου ταιριάζει πραγματικά. Χαλάρωσε και σκέψου, ότι πρώτον δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν και δεύτερον κάθε πράμα στην ώρα του!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού, που δεν θα έχουν κανένα πρακτικό όφελος. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ ίσως λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και υπό διεκδίκηση! Προσπάθησε, ωστόσο, να μην μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις κι αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο από την πλευρά του συντρόφου σου, μην μείνεις στα κοινωνικά προσχήματα, αφού μάλλον ήρθε η ώρα να «πάρει πόδι»!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact