ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Ιούλιου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κάποια πράγματα θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην δώσεις πολλή σημασία και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ λανθασμένους δρόμους. Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι οι ιδέες σου, αγαπητέ Τοξότη, αυτό το διάστημα θα γίνονται πιο εύκολα αποδεκτές από το περιβάλλον σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα οφέλη από τις δραστηριότητές σου θα είναι αρκετά. Θα πρέπει όμως να προσέξεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος απωλειών από την έντονη αισιοδοξία – απόρροια της πιθανής μεγάλης ρευστότητας που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, καθώς και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μία ανάπαυλα από τις πολλές σκέψεις θα βοηθούσε, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να τις βάλεις σε τάξη! Ήδη έχεις καταλάβει ότι ασχολείσαι με πολλά και έτσι καταναλώνεις παραπάνω ενέργεια από όση απαιτείται για την περίσταση… Μην παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά, γιατί έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται λόγω των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Κάνε έναν προγραμματισμό. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος σε όλα τα επίπεδα! Έχεις πολλές και καλές ιδέες, και ακόμα και αν είναι υπεραισιόδοξες, ξέρεις ότι έχουν μία βάση και καλά κάνεις. Τι κι αν μπεις σε βαθιά νερά – εσύ ξέρεις κολύμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Μέρα με χαμηλότερους τόνους όπου χρειάζεται, αλλά με αρκετά υψηλούς όπου επιβάλλεται. Έτσι λοιπόν τα γεγονότα προβλέπονται γρήγορα και δυναμικά για το ζώδιό σου. Σταδιακά θα αφήσεις πίσω τον εγωισμό ή τις δικές σου ανάγκες και θα αρχίσεις να αφουγκράζεσαι τους άλλους, ίσως με μία πιο ελαφριά προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να δώσεις λύσεις με καλές προεκτάσεις – ίσως λίγο πιο φανταχτερές αλλά πάνω από όλα ικανοποιητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact