ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Δεν θα σε χαρακτήριζε κάποιος τον πιο εύκολο άνθρωπο, Αιγόκερέ μου και σήμερα, τις περισσότερες φορές, θα είσαι απρόβλεπτος και χωρίς σοβαρό λόγο θα γίνεσαι κυκλοθυμικός. Προσπάθησε, σε παρακαλώ, να ελέγχεις λίγο περισσότερο τις αντιδράσεις σου, διότι κάνεις τα άτομα που σε περιβάλουν, να σε αντιμετωπίζουν με αμηχανία και σκεπτικισμό, μην ξέροντας κάποιες φορές πως να σου φερθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά με τη θέληση που έχεις, μπορείς να τα ξεπεράσεις. Φρόντισε να μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου ξεκινούν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε πρώτα να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πάθος και η ενέργεια σε χαρακτηρίζουν, Υδροχόε. Σήμερα θα καταπιαστείς με πολλά πράγματα και συγχρόνως θα έχεις την ικανότητα να τα φέρνεις όλα εις πέρας. Έχεις κατορθώσει να υπάρχουν άτομα που στηρίζονται στην κρίση και τη βοήθειά σου, εκτιμώντας σε απεριόριστα. Οι φιλίες θα κυριαρχήσουν στη σημερινή καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στον Ταύρο, Υδροχόε, η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, θα προσφέρουν ευτυχία στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, φέρνοντας μια θετική περίοδο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε όμως σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ μου, πρέπει να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες αποτυχίες που είχες στη ζωή σου σε έκαναν να χάσεις το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σου. Προσπαθείς να παρακάμψεις τις δύσκολες επιλογές και ασχολείσαι πρώτα με τα εύκολα. Το ότι απέτυχες κάποιες φορές όμως, δε σημαίνει ότι θα αποτυγχάνεις πάντα. Να ξέρεις, λοιπόν, ότι από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες σε περιμένουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πέσεις ψυχολογικά από κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου ξεκινούν να πηγαίνουν πολύ καλά, Ιχθύ. Μπορείς σήμερα να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο ορισμένες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact