ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της τρίτης 24 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στην διευθέτηση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου δώσει ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Ερωτικά
Μια συνάντηση ή ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις… παρεχόμενες υπηρεσίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου.
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει και προσελκύεις άτομα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις το πώς θα κινηθείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να κινηθείς με βάση κάποιους «επαγγελματικούς» κανόνες, κάτι που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου.
Ερωτικά
Έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης κι αν εκπληρώνεις στο ακέραιο τις απαιτήσεις τους μπορεί να γίνουν «χαλί να τους πατήσεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες στους όρους μιας συνεργασίας ή συμφωνίας. Ακόμη, αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να μπαίνει στο «στόχαστρό» σου και με δεδομένη την τάση σου να «τσακίζεσαι» για όποιον/α σε ενδιαφέρει, όλα είναι ανοικτά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact