ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Την σημερινή ημέρα θα συναντήσεις κάποια εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις και στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Νιώθεις κάποια πίεση για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά τα θέματα που είναι σε στασιμότητα. Δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα γιατί με όλα αυτά που θα ασχοληθείς θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε σχέση με συζητήσεις οικονομικές και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα είσαι μονίμως απασχολημένος περνώντας πολύ χρόνο με όλες αυτές τις υποθέσεις που σε απασχολούν και χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση. Φρόντισε ότι κάνεις να το κάνεις με πολύ προγραμματισμό για να μπορέσεις να νιώθεις πολύ καλά ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα μπορέσει να αποφορτιστεί η ένταση. Φρόντισε να έχεις ένα ευέλικτο τρόπο δράσης και σκέψης για να μπορέσεις να καταφέρεις να τελειώσεις με κάποια ζητήματα που ακόμη σε ταλαιπωρούν. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί την βοήθεια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact