ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 25 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις καλούς τρόπους, αγαπητέ Σκορπιέ, και επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει γαλήνη, αρμονία, ομορφιά και προπάντων σταθερότητα! Προτεραιότητα της ζωής σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν! Σήμερα θα αργείς αρκετά να πάρεις αποφάσεις γιατί θα θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι και η σωστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ίσως, αγαπητέ Τοξότη, να έχεις τους δικούς σου αργούς ρυθμούς, ο λόγος σου όμως είναι συμβόλαιο και όταν πάρεις μία απόφαση, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή και η προσήλωσή σου σε κάτι που θα σου γίνει εμμονή σήμερα θα είναι τα μελανά σημεία που θα πρέπει να αποφύγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται κι εσύ να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Θα ξεφύγεις σήμερα από τις υλιστικές τάσεις του ζωδίου σου και θα επιθυμήσεις να έχεις τα κατάλληλα εφόδια – τα οποία για σένα είναι οι γνώσεις – προκειμένου να χτίσεις μία ζωή πάνω σε γερές βάσεις. Είσαι αρκετά πρακτικός άνθρωπος, έχεις ταλέντο στον προφορικό ή και στον γραπτό λόγο, συνδυάζεις με επιτυχία τη λογική με το συναίσθημα και δεν θέλεις να αδικείς κανέναν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου είναι αργές. Αυτό συμβαίνει γιατί και εσύ ο ίδιος δεν τολμάς, δεν ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά στη ζωή σου μπορείς και κατακτάς στόχους ζωής και να κερδίζεις αυτό που τόσο προσδοκάς: τη σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο θα δεχτείς πολλές προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη. Είσαι από τα ζώδια που κάνουν πανεύκολα νέες γνωριμίες ενώ μπορείς άνετα να μιλήσεις στη γλώσσα κάθε ηλικίας. Στη ζωή σου καταπιάνεσαι με πολλά, όμως πολλές φορές μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, γιατί επιθυμείς πάντα την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη …

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές εκκρεμότητες που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact