ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 28 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις λοιπόν, να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός! Δεν χρειάζεται έπαρση και εγωκεντρισμός, για να πετύχεις αυτό που θες! Μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, αρκεί να είσαι ολιγαρκής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί με το ταίρι σου, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και απαιτητικότητα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αφού μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου για τα πάντα, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου και της ισχυρής πειθούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε όσο μπορείς και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους, αρκεί να μην ξεφύγεις από τα όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact