ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 30 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, αφέσου σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου! Ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγαλεπήβολου στόχου! Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοεί πρακτικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις μέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις πολλές τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο και στόχος! Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει και θες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Όλο αυτό, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον! Γενικά ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει στιγμές διασκέδασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και αρκετά θετικά, με τον σύντροφο! Λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες ναι σε μία παλαιά ή παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις στην δουλειά, σε ευνοούν ιδιαίτερα! Οικονομικά, παρασύρεσαι και κάνεις έξοδα ανούσια, που ίσως αργότερα να μετανιώσεις! Προσοχή, λοιπόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με φίλους τώρα και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία! Το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα μεγάλο! Γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Άρπαξε ευκαιρίες και πέτυχε επιτέλους το όραμα σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact