ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Απριλίου

Σκορπιός
Η καλύτερή σας, αφού ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 20 σας στρώνει το δρόμο και εξομαλύνει παρεξηγήσεις με συνεργάτες και επαγγελματικά θέματα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη μέσα στον Ιχθύ, δίνετε νέες διαστάσεις στην επικοινωνία και στο συναίσθημα. Ο Ερμής, ανάδρομος από τις 9, πιέζει για αγοραπωλησίες. Η Πανσέληνος στις 11 δηλώνει ότι κόβετε το βήχα και τις παρεμβάσεις τρίτων ανθρώπων ή βγάζετε από τη ζωή σας ενδοοικογενειακά προβλήματα τα οποία τρίτοι μεταφέρουν μέσα στο σπίτι σας. Η περίοδος αυτή θα είναι δύσκολη αν ασχολείστε ή αν επενδύετε σε ακίνητα και οικοδομές, ενώ, μετά τις 20 Απριλίου, το καλλιτεχνικό και το δημιουργικό στοιχείο της προσωπικότητας ανεβαίνει. Είναι βέβαιο ότι, όσοι από εσάς λειτουργείτε σε επαγγέλματα επικοινωνίας ή ασχολείστε με την τέχνη, έχετε απίστευτη αναγνώριση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο απέναντί σας και ο Ήλιος από τις 20/4 ισχυροποιούν τις θέσεις σας διαπραγματευτικά και στηρίζουν σχέσεις, γάμο και συνεργασίες. Το να πάρετε πέντε και στο χέρι δεν είναι το μεγάλο ζήτημα αυτής της περιόδου, γιατί από παντού έρχονται μικρά και μεγάλα ποσά, τα οποία βοηθούν να επέλθει η ισορροπία σας, αλλά θα πρέπει πλέον να επιδείξετε τις αληθινές σας δυνατότητες.

Τοξότης
Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ιχθύ μέχρι τις 15 και ο ανάδρομος Ερμής από τις 9 στον Ταύρο λειτουργούν σαν αποκάλυψη για σας. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό για πρώτη φορά έχετε αντιληφθεί ότι έχετε δίπλα σας ανθρώπους με τους οποίους μιλάτε την ίδια γλώσσα. Σας είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε ξαφνικά πως η ζωή άλλαξε. Βλέπετε, ο Κρόνος στο ζώδιό σας σάς έχει δώσει ένα στοιχείο εσωστρέφειας. Ο Απρίλης θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τις σχέσεις σας, όχι μέσα από την σφαίρα της φαντασίας, αλλά στη πραγματικότητα και επειδή ο έρωτας και το κέρδος είναι ένα δίπολο πάνω στο οποίο θα κινηθείτε απόλυτα, ο Απρίλης μετά τις 20 μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 φέρνει ευλογίες σε όλους τους τομείς, ενώ η έγνοια σας για το τι θα κάνετε με την ζωή σας και την οικογένειά σας θα έχει επιλυθεί. Ο προβληματισμός ξεκινά τώρα και οι απαντήσεις έρχονται τον επόμενο μήνα. Δεν μπορείτε να τα καλύψετε όλα παρόλο που η φάση είναι γόνιμη. Πρέπει να ξεπεράσετε τις ανταγωνιστικές διαθέσεις που αναπτύσσονται για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα. Βιάζεστε, αλλά η βιασύνη δεν θα σας κάνει να προλάβετε τα πράγματα που θέλετε.

Αιγόκερως
Το δυνατότερο στοιχείο αυτής της εποχής είναι ότι μπορείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους, χάρη στην ανάδρομη Αφροδίτη στον Ιχθύ μέχρι τις 15 και στον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, από τις 9. Λάμψη, απεριόριστη λάμψη, άλλωστε δεν είναι τυχαία η παρουσία της Αφροδίτης μέσα στο ζώδιο του Ιχθύ και του Ήλιου από τις 20/4 μέσα στο χώρο των ερωτικών σας. Όποιοι πιστεύουν ότι δεν ξέρετε να παίρνετε αυτό που σας ανήκει έχουν κάνει λάθος. Είναι η σωστή περίοδος να επαναδιαπραγματευτείτε πράγματα που έχουν άμεση σχέση με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στις 11 σας δίνει το περιθώριο να προβληματιστείτε όπως και ο Κρόνος, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο οποίος κινείται ανάδρομα από τις 6/4 απελευθερώνοντας το δυναμικότερο στοιχείο της προσωπικότητας σας. Είστε άτομα που σε αυτή τη φάση δεν καταλαβαίνετε από υπερβολική πίεση. Η αίσθηση ικανοποίησης είναι κάτι που θα έρθει μετά τις 26 του μήνα με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Ένα είναι το μεγάλο ζητούμενο από την αρχή μέχρι το φινάλε του Απρίλη, να είστε κάθε μέρα, σε κάθε βάση, σε κάθε στιγμή αισιόδοξοι, παραγωγικοί, δυνατοί και ευτυχισμένοι.

Υδροχόος
Η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα στο ζώδιο του Ιχθύ καθώς και ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 9 Απριλίου δηλώνουν ότι έχετε πέσει σε βαθιά αναζήτηση απαντήσεων. Πώς φτάσατε εδώ που είστε; Η Πανσέληνος στις 11 απέναντι από τον Ουρανό στον Κριό-κυβερνήτη σας θα σας δώσει νέες κατευθύνσεις. Στο εσωτερικό μέτωπο τα πράγματα δεν είναι αρνητικά. Οι επιπτώσεις που είχατε από τη στάση ορισμένων ανθρώπων στα επαγγελματικά σας φαίνεται να υποχωρούν, ενώ τα πράγματα παζαρεύονται από τη δική σας πλευρά με τα μισά σας χαρτιά ακόμα κλειστά. Ο Ήλιος στον Κριό σας φωτίζει γενικά και σας δίνει μηνύματα αισιοδοξίας. Η προσωπικότητά σας είναι αυτό το οποίο οι άλλοι ξεχωρίζουν. Φίλοι συμπαρίστανται και το πιο δυνατό σας στοιχείο θα είναι οι δημόσιες σχέσεις που θα φέρουν λεφτά μετά τις 20 Απριλίου. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 σας χαμογελάει υποσχόμενη οικογενειακές ισορροπίες ζεστασιά και θαλπωρή. Αν αναρωτιέστε για ποιον χτυπάει η καμπάνα, χτυπάει για σας. Κάποιοι σας τσέκαραν και σας βρήκαν σε θέματα αγάπης και ανταπόκρισης απόντες τελευταία. Σπίτι, αγάπη και οικογένεια έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσάς.

Ιχθείς
Ο Ήλιος στον Κριό τονίζει τις συναλλαγές σας και μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη, που είναι στο ζώδιό σας έως τις 15, η διαίσθηση και η έμπνευση σας οδηγούν. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, φταίει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από τις 9/4, ενώ στις 11, με την Πανσέληνο στο Ζυγό, όλα αλλάζουν και εσείς δεν γνωρίζετε ακριβώς που βρίσκεστε. Αυτό, όμως, που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι αυτή τη στιγμή, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο καθημερινό πεδίο, η στάση των υπολοίπων είναι καλύτερη κι εσείς έχετε αποφορτιστεί σταδιακά ανακαλύπτοντας ότι υπάρχουν σίγουρα τρόποι να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μετά τις 20/4 μπορείτε να περιμένετε κάποια υπόσχεση προαγωγής που θα πραγματοποιηθεί μερικούς μήνες αργότερα. Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 ξαναφέρνει ισορροπίες και σας εμψυχώνει. Η καλύτερη πλευρά σας έχει ξυπνήσει και σας αφήνει να αισθανθείτε σίγουροι ότι βρήκατε κάτι για το οποίο πραγματικά αξίζατε. Αν αποζητάτε πραγματικά τη στήριξη κάποιων ανθρώπων, θα πρέπει να αποφασίσετε ότι το αντικείμενο το οποίο θα αγκαλιάσετε σας νοιάζει και πως θα δουλέψετε όσο σκληρά χρειάζεται, ανατροφοδοτώντας μόνοι σας όνειρα και φιλοδοξίες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact