ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Μ. Σαββάτου 18 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή! Καταφέρνεις και έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία και επίσης, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο που θα σε δικαιώσει, όπως και πολλές ωφέλιμες συζητήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με τον σύντροφο σου και τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις μαζί του, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και το συναίσθημα μεταξύ σας, θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα σημερινό φλερτ, ίσως οδηγήσει αργότερα σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αρκετά σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους άλλους! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους και ύστερα το μετανιώνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα σε βοηθήσει πολύ, όσον αφορά την εμφάνιση σου! Είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις επίσης, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και ευκολίες στην καθημερινότητα, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει, το κρυφό του πάθος για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εξάρσεις πάθους με τον σύντροφο σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις σας σήμερα, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην επαγγελματική ζωή θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, πες ναι στον σωστό προγραμματισμό και θα πετύχεις την επίλυση ενός παλαιού χρηματικού θέματος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα πραγματικά φίλε Τοξότη, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης! Είσαι σίγουρα περιζήτητος, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός και θα έρθουν πάμπολλες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ευχάριστες συζητήσεις! Θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης και έτσι, οποιαδήποτε δραστηριότητα σου, στέφεται με επιτυχία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάνε μια ερωτικού περιεχομένου ευχή σήμερα και άσε το σύμπαν να σου χαρίσει τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους και όλα μπορούν να συμβούν τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις κι αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος με τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι τόσο αξιαγάπητος και άψογος συνεργάτης, που σταδιακά όλα κι όλοι θα έρθουν με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι ιδιαίτερα σήμερα, αρκεί να μην το παρακάνεις με το ρίσκο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact