ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σου προσφέρει την απόλυτα ευνοϊκή επιρροή του, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μπορείς τώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και θα ανταμειφθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα βιώνεις την απόλυτη εύνοια στην αισθηματική σου σχέση! Η ημέρα, χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αυτή είναι η ημέρα, όπου θα μπουν γερές βάσεις στο δεσμό σου, που τις χρειάζεται για την μελλοντική του εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που μπορεί να υποσχεθεί μέλλον και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε πρωτοβουλίες και κάνε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις σίγουρη επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες μεταβολές και εξελίξεις σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επιπλέον, σου δίνεται η ευκαιρία, να συλλογιστείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, για πρωτοβουλίες, έρευνα, συμφωνίες και αποφάσεις! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις, τώρα διορθώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο, μετά από ώριμη και σοβαρή συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι άπειρες! Ακόμα κι αν δεν πάρει το άλλο άτομο την πρωτοβουλία, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, απλά με διακριτικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, καταφέρνεις επιτέλους να τα λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα το Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σου προσφέρει σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου και έτσι να πείθεις εύκολα τον συνομιλητή σου! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση της τελευταίας περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις μπροστά σου να ανοίγονται νέοι δρόμοι για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες σου και στα ιδανικά που έχεις για τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα, τα μηνύματα, οι γνωριμίες που θα έρθουν και τα λόγια που θα δεχθείς μέσα από φλερτ, φέρνουν μόνιμο χαμόγελο και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact