ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, Ζυγέ μου, χωρίς να έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό, λοιπόν, είναι, να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, αφού τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Έχεις την εύνοια της Αφροδίτης και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ζυγέ μου, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο, Σκορπιέ, που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Σε πρώτο πλάνο, θα παίζουν ρόλο οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια, πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ. Δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία λύσεις που χρειάζεται η σχέση σας. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να εφαρμόσεις το πρόγραμμα που θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact