ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σου Λιοντάρι μου, μόνο που εσύ θα πρέπει να βάλεις σε πρόγραμμα όλα αυτά που πρέπει να κάνεις, για να μην αφήσεις «ξεκρέμαστες» κάποιες υποχρεώσεις σου! Θυμήσου πως δεν είναι πάντα εφικτό να συμφωνούν όλοι μαζί σου, για το λόγο αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις κόντρες και τους καβγάδες με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα δεν είναι και τόσο σουπερ για τα ερωτικά σου, υπάρχει μία στασιμότητα, ωστόσο κάνε λίγο υπομονή γιατί το σαββατοκύριακο αλλάζουν τα πλάνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Άρη να κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου στον Υδροχόο, συμβαίνουν εντάσεις και καβγάδες με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου! Κράτησε χαμηλούς τόνους … Τα οικονομικά είναι στάσιμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σαν ζώδιο του μεταβλητού σταυρού που είσαι Παρθένε μου, επηρεάζεσαι από το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμή από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες! Υπάρχουν κάποιες προσωπικές, οικογενειακές σου υποθέσεις, που σε βάζουν σε διλήμματα και δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς και τι να κάνεις! Μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό, συζήτησε, άκουσε, εξέφρασε τις απόψεις σου, πάρε όμως αποφάσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές !Είτε είσαι σε σχέση είτε βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά, είναι πολλές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι περίεργη και μυστήρια για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Είναι αυτό που λέμε πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει …Υπάρχουν άτομα που μπλέκονται στις προσωπικές σου υποθέσεις και μπλοκάρουν την εργασία και τα οικονομικά σου! Δείξε υπομονή!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact