ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από άλλους και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες λόγω του μεγάλου άγχους που θα έχεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, και ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, αγαπητέ Τοξότη, και ότι δεν έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα δεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε βασανίζουν πολλά θέματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξεκινάει για το ζώδιό σου μια περίοδος που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Καθώς φαίνεται, από σήμερα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Βασικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα κρατήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται σύντομα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό σού δίνει όλα τα φόντα, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα στα επαγγελματικά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις όμως να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Εξωτερίκευσε λοιπόν τα συναισθήματά σου, ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ καλά για το ζώδιό σου και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα μάθεις και κάποια νέα και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις έχεις μελετήσει καλά.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact