ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου σήμερα να βγεις από το καβούκι σου! Επειδή την παροντική ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, παρόλο που ενδεχομένως να ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα θέματα! Μην κολλάς στην επιφάνεια λοιπόν και χάνεις το συναίσθημα, αφού έτσι κι αλλιώς είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βγαίνεις νικητής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση, αλλά εσύ προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα και όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η τάση για αποποίηση ευθυνών, θα σου φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου, φίλε Υδροχόε! Δεν σε ενδιαφέρει πια ο,τιδήποτε επιφανειακό στην συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δεν σε συγκινούν πια περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σαφώς πιο επιλεκτικός σήμερα, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Έτσι, σήμερα θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με τα πρακτικά πράγματα, ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις μέσα από καλή απόδοση, αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει επιτέλους από ένα μεγάλο άγχος!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και κεφάτη! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι λατρεύουν τον καινούριο σου εαυτό και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλές από αυτές και αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και πολλές κατακτήσεις, γεγονός που ανανεώνει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται χρόνια προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact