ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Εντάσεις και εκνευρισμοί απωθούν τη πορεία προς την ολοκλήρωσή σου. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και δείξε διαλλακτικότητα. Οι δοκιμασίες θα είναι αρκετές και θα χρειαστείς μεγάλη προσπάθεια, για να φέρεις τα πράγματα στο δρόμο που πραγματικά επιθυμείς. Μην επαναπαύεσαι σε ευκολίες που σου προσφέρει η υποστήριξη αγαπημένων προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στην σχέση σου, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που μπορεί να είναι περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το διάστημα που ακολουθεί είναι αρκετά δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο τομέας της οικογένειας παρουσιάζει ένταση, λόγω ανικανοποίητων υποθέσεων που εκκρεμούν. Μην αρπάζεσαι με την εριστική συμπεριφορά κάποιων, αλλά διατήρησε την ισορροπία σου με ψυχραιμία και συγκεντρωμένη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Δέξου μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι δοκιμασίες πλησιάζουν στο τέλος τους. Μία ευχάριστη συνάντηση, γίνεται αφορμή να ανανεώσεις τη διάθεσή σου και να προχωρήσεις, αφήνοντας πίσω κάθε φόβο. Μην αγνοείς όσα ακούγονται γύρω σου, δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και θα μπορέσεις να αξιολογήσεις καλύτερα την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στην οικογένεια και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Η αλήθεια είναι πως όλοι έχετε εξίσου σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για την εξέλιξη της υπάρχουσας κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Μη αφήνεις το χρόνο να περνάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις τέλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Νέες ευθύνες αναλαμβάνεις τώρα, που βαραίνουν το ήδη υπάρχον πρόγραμμά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι αργός αλλά σταθερός και η ανάγκη σου για ολοκλήρωση των στόχων φέρνει αποτέλεσμα. Χαλάρωσε και ακολούθησε σταθερά το πρόγραμμά σου. Όλα θα πάνε καλά με ψυχραιμία και θετική σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Κάνε υπομονή.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact