ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 3 Αυγούστου

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή μέρα θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στενοχωρούν μια και καλή. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι, σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου και τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact