ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 5 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είναι πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Μην αφήνεσαι σε αρνητικές σκέψεις γύρω από ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχουν δρομολογηθεί γιατί έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις πιο δημιουργικά και να προωθήσεις καλύτερα τους ουσιαστικούς σου στόχους. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στην ζωή σου η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις θετικές του επιρροές για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η οικογένεια και φιλικά σου άτομα δέχονται ανάσες ανανέωσης. Όλα τακτοποιούνται με ευκολία και δίχως σκληρές παρεμβάσεις. Η αισιοδοξία επανέρχεται και ο θετικός τρόπος συμπεριφοράς και δράσης φέρνει νέες προοπτικές περισσότερο ουσιαστικές. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σε απομακρύνει από κάθε δυνατότητα ρεαλιστικής εκτίμησης των καταστάσεων. Δείξε σοβαρότητα και εμπόδισε κάθε παρόρμηση. Η οξυδέρκεια σου προσφέρει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την καλύτερη διεξαγωγή των προσωπικών σου υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact