ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας φτάνουν στο ζενίθ τους, αγαπητοί Τοξότες! Η ανάγκη σας αυτές τις μέρες θα είναι να ορμήσετε και να αναμιχθείτε στα πάντα… Αλλά πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Για να μην δημιουργήσετε διχόνοιες, φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και ταπεινότητα, χωρίς να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Να φέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φέρονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το συνεργατικό πνεύμα παίρνει τα ηνία της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν πρέπει να κινηθείτε μεμονωμένα για να χειριστείτε τα καθήκοντά σας. Καλείστε να αποδείξετε πόση εμπιστοσύνη έχετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί η συνέργεια θα είναι η καλύτερη στρατηγική προσέγγισης των στόχων σας. Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που θα τον διαθέσετε μετά στην ξεκούρασή σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εστιάστε την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, αγαπητοί Υδροχόοι! Όσο πιο καλή είναι η πορεία σας εκεί, τόσο καλύτερη διάθεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση θα έχετε. Να χειρίζεστε άμεσα κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει καθ’ οδόν, χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Η λογική και το μέτρο που σας χαρακτηρίζουν, είναι τα καλύτερα εργαλεία για να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις!

ΙΧΘΥΕΣ
Πρέπει να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, αγαπητοί Ιχθύες! Τόσο η προσωπική σας ζωή και όσα οφείλετε στον εαυτό σας, όσο και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, χρειάζονται καταγραφή και χειρισμό. Να προχωρήσετε με σιγουριά και σταθερότητα – γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact