ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 9 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα γίνουν σημαντικές αλλαγές. Η αδικία που εισέπραξες από τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε έχει καταβάλει ψυχολογικά. Μην βιαστείς να προχωρήσεις, αλλά δείξε αυτοσυγκράτηση και προετοιμάσου με τις κατάλληλες κινήσεις. Δεν αργεί το διάστημα που οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα γεμάτες ευκαιρίες για το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, με την εργατικότητα που έχεις, να περιμένεις πολλές θετικές εξελίξεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η καθημερινότητα σε κουράζει απίστευτα, αγαπητέ Αιγόκερε, και δυσκολεύεσαι να ορθοποδήσεις. Οι υποχρεώσεις διαρκώς αυξάνονται και αδυνατείς να ανταποκριθείς. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου. Το άγχος δεν ωφελεί στην διευθέτηση των υποθέσεων. Ο καλός προγραμματισμός και η ψυχραιμία θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην φοβηθείς να προσπαθήσεις για όσα σε ταλαιπωρούν. Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να δράσεις και να καταφέρεις πολλά. Μην διστάσεις να προσπαθήσεις. Ακολούθησε τη συμβουλή ενός ατόμου με μεγάλο κύρος και δεν θα χάσεις. Εχθρικές κινήσεις θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά με τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ειδάλλως θα κάνεις λάθη που μετά θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά να ξέρεις ότι έχεις μπει σε περίοδο που θα αποκατασταθεί η ισορροπία, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Τοξότη ευνοεί το ζώδιό σου. Η ζωή σου θα βελτιωθεί σε πολλά επίπεδα και η ψυχολογία σου θα αλλάξει. Μην βιαστείς ακόμη να δείξεις τις προθέσεις σου για κάτι που σε έχει ενοχλήσει. Η κατάσταση θα ισορροπήσει χωρίς τη δική σου παρέμβαση. Μείνε σταθερά στις θέσεις σου και όλα θα πάνε καλά το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ευχαριστεί, μην το βάζεις κάτω, γιατί με τη γοητεία που εκπέμπεις σίγουρα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα. Καλό θα είναι να σιγουρευτείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact