ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκαν 16 βιαστές της 12χρονης – Πατέρας 3 μικρών κοριτσιών ο 42χρονος που συνελήφθη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των εντοπισμό των «πελατών» του 53χρονου Ηλία Μίχου, στους οποίους εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό, ενώ παράλληλα ασελγούσε στο κορμί του και ο ίδιος.

Σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή σε βάρος του 53χρονου. Ο ίδιος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του θα απολογηθούν αύριο στον ανακριτή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 16 άνδρες οι οποίοι επικοινώνησαν με τον 53χρονο μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο, αλλά και από το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να κακοποιήσουν σεξουαλικά την ανήλικη. Οι άνδρες αυτοί φέρεται να πλήρωσαν από 50 έως 70 ευρώ για να βιάσουν το κοριτσάκι. Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 200 υποψήφιοι βιαστές φέρεται να είχαν ενδιαφερθεί να κακοποιήσουν το παιδί.

Οι δύο υπολογιστές του δράστη αλλά και το κινητό του τηλέφωνο ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ακόμα και να έχει προσπαθήσει να σβήσει κάποια στοιχεία ο δράστης, οι αστυνομικοί αργά ή γρήγορα θα καταφέρουν να τα ανακτήσουν.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην ημέρα με εισαγγελική εντολή θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν πέσει θύματά του και άλλα παιδιά. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι πίσω από τη νοσηρή υπόθεση δεν αποκλείεται να κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα παιδόφιλων και μαστροπών.

Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν ότι ένα πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της 12χρονης ερευνάται από τις Αρχές, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί. Πρόκειται για πρόσωπο-«κλειδί» το οποίο αν τελικά σπάσει και μιλήσει, οι εξελίξεις θα προκαλέσουν σοκ.

Πατέρας 3 παιδιών ο 42χρονος που πλήρωνε για να βιάζει την 12χρονη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση, είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και υπάλληλος μεταφορικής εταιρίας στα δυτικά προάστια της Αττικής. Μάλιστα η μεγαλύτερη κόρη του είναι 12 ετών, ακριβώς στην ίδια ηλικία που βρίσκεται και το παιδί που κακοποιούσε.

(Nrewsbreak.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact