ΖΩΔΙΑ

Ταίριασμα Ζωδίων 2017 – 2018. Ο Νέος Ζωδιακός Πίνακας που σαρώνει στο διαδίκτυο και πέφτει Μέσα 100%

Καρκίνος Καλό κρeβάτι κάνετε με τον Κριό αλλά θα γίνετε θύμα της παρορμητικής επιπολαιότητάς του. Φιλήδονες εμπειρίες και βαθιά συναισθήματα σας δίνει ο Ταύρος. Ο σ3ξουαλικά αχόρταγος Δίδυμος σας παρασύρει στα δίχτυα του! Πού χρόνος για κέpατο… Η κυκλοθυμικότητα του Καρκίνου σας ρίχνει ψυχολογικά χωρίς να υπάρχει απιστία. Έντονα παθιασμένη εpωτική σχέση έχετε με έναν Λέοντα που κανείς από τους δύο δε θα σκεφτεί να κοιτάξει αλλού! Η σταθερότητα του Παρθένου σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και του τα φοράτε, αλλά μόλις χάσουμε κάτι πολύτιμο τότε το εκτιμάμε… Ο Ζυγός σας κυνηγάειμέχρι να σας κάνει το σκυλάκι του, μετά πάει για άλλα και τον κυνηγάτε εσείς! Θύελλα το s3x με τον Σκορπιό αλλά στο τέλος με τη ζήλια του σας οδηγεί στην παρανομία. Φουντώνουν οι ανασφάλειές σας με το τρελό έpωτα του ανεξάρτητου Τοξότη. Η συντηρητικότητα του Αιγόκερω σας κάνε να είστε μόνιμοι στο ψάξιμο για να νιώσετε πλήρης. Όποιο πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σας με τον Υδροχόο το λύνετε με ένα καλό κρeβάτι. Με τον ορεξάτο Ιχθύ θα χάσετε κιλά από το πολύ s3x! Αλλιώς βλέπω κέρατα στο κεφάλι σας.

Λέων Πολλά κόμπλεξ δημιουργείτε στον Κριό και σας κερατώνει για να επιβεβαιωθεί. Έλλειψη εμπιστοσύνης έχετε με τον Ταύρο, τον πιέζετε με την κρεβατομουρμούρα σας και η σχέση παραμένει επιφανειακή! Ο Δίδυμος βγάζει από μέσα σας τις σ3ξουαλικές φαντασιώσεις που δεν είχατε πραγματοποιήσει ποτέ! Διαρκή πόθο για έpωτα σας δίνει ο Καρκίνος που προσπαθεί με τη στάση του να σας κάνει να ζηλέψετε για να είστε πάντα μαζί του! Εμπόλεμη κατάσταση με το Λιοντάρι, έντονες συγκρούσεις και ανταγωνιστικά κέρατα! Καλό κουράγιο… Η μονοτονία της Παρθένου σας ωθεί στην παρανομία, αλλά μένετε μαζί του για τη σιγουριά που σας παρέχει. Αν δώσετε ασφάλεια στον Ζυγό θα σας κερατώνει ασύστολα. Ζείτε ονειρεμένες εpωτικές στιγμές με τον Σκορπιό, αλλά μπαίνετε σε διλήμματα από τη ζήλια του. Εδώ δε ξέρουμε ποιος κερατώνει ποιόν με τον Τοξότη! Άπιστοι και οι δύο… Ο διαφορετικός χαρακτήρας του Αιγόκερω δημιουργεί ψυχρότητα στη σχέση και τρέχετε αλλού!! Ό,τι και να κάνετε, ό,τι και να δώσετε στον εpωτιάρη Υδροχόο θα σας τα φορέσει… Με τον Ιχθύ έναν πολύ παιχνιδιάρη έpωτα που δεν τον αγγίζει τίποτα!

Παρθένος Τον πεισματάρη Κριό τον κερατώνετε γιατί τον παίρνει ο ύπνος την ώρα που κάνετε s3x! Ο Tαύρος αν αποφύγει την κτητικότητά του λίγο, θα είστε πιστοί και πaθιασμένοι μαζί του! Υποψίες έχετε για τον Δίδυμο που είναι πολύ κυκλοθυμικός στο s3x και δε ξέρει τι θέλει. Ο φαινομενικά ευαίσθητος Καρκίνος καταφέρνει να σας τα φορέσει και μετά το μετανιώνει και θέλει να γυρίσει πίσω! Το Λιονταράκι μας θέλει χαρέμι! Φουντώνουν τα κέρατα στο κεφάλι σας! Η Παρθένος θέλει να σας βάλει στα καλούπια του και εκεί σας χάνει τελειώς. Αν είστε μαζί με Ζυγό μη τον αφήσετε ποτέ να πλήξει γιατί θα πάει για τσιγάρα και δεν θα τον ξαναδείτε ποτέ. Το πρ0στυχο μυαλό του Σκορπιού σας εξιτάρει και σας κάνει να τον ακολουθείτε τις ανήθικες προτάσεις του. Αν θέλετε να γίνετε ντετέκτιβ φτιαχτέ τα με έναν Τοξότη! Η φιλοδοξία του Αιγόκερω τον κάνει να σας στερεί το s3x με αποτέλεσμα να τον κ3ρατώσετε. Εξάρτηση παθαίνετε από τον Υδροχόο που κάνει τρέλες στο κρeβάτι και δεν τον αφήνετε να κάνει βήμα από τη ζήλια σας! Με τον Ιχθύ θα αμαρτήσετε αλλά είναι τόσο αδύναμος που θα σας συγχωρέσει!

Ζυγός Παρεξηγείτε την ανεξαρτησία και τον αυθορμητισμό του Κριού και χαλάτε τις όμορφες εpωτικές στιγμές σας! Ο Ταύρος σας έχει πάρει χαμπάρι και σας τα φοράει πριν του τα φορέσετε. Κοινός στόχος επικρατεί στη σχέση με τον Δίδυμο και αφοσιώνεστε στο δεσμό σας με πολύ βιτσι0ζικο s3x! Μόλις κατακτήσετε τον Καρκίνο χάνετε το ενδιαφέρον σας γι’ αυτόν και τρέχετε αλλού!! Προσοχή!!! Αυτά είναι δανεικά… Ποδοπατάτε την υπερηφάνεια του Λέοντα με τις αναρίθμητες απιστίες σας. Την Παρθένο δεν χρειάζεται να την κερατώσετε! Όταν τον βαρεθείτε φεύγετε για πάντα… Σaδ0μαζοχιστική σχέση με το Ζυγό από τη φασαρία στο κρeβάτι και το αντίστροφο! Με τον Σκορπιό, κερατώνετε το ταίρι σας, γιατί καλύπτει το βρώμικο σ3ξουαλικά μυαλό σας. Ο παιχνιδιάρης Τοξότης καταφέρνει να σας τυλίξει στα δίχτυα του και σας κρατάει με την τρέλα του για πάντα εpωτευμένο! Αρρωστημένη σχέση θα έχετε με τον Αιγόκερω γιατί δεν ταιριάζετε στο s3x με αποτέλεσμα να απιστείτε συνέχεια!! Κέρατα θα φορέσετε από τον Υδροχόο γιατί ντρεπόσαστε να κάνετε s3x σε δημόσιους χώρους μαζί του. Μεγάλη μαεστρία στην απιστία θα δείξετε με τον τρελά εpωτευμένο μαζί σας Ιχθύ.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact