ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε ο υπαστυνόμος που κλώτσησε μετανάστη στη Λέσβο: «Επικράτησε ένταση, προσπάθησα να επιβάλω την τάξη»

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως ο ένστολος που εμφανίζεται σε φωτογραφίες να κλωτσάει μετανάστες στη Λέσβο είναι ένας υπαστυνόμος.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επιβίβασης των μεταναστών σε πλοίο που θα τους μετέφερε στην Αθήνα.

Ο υπαστυνόμος έδωσε τη δική του απάντηση για το περιστατικό στο νησί υποστηρίζοντας πως εκείνη τη στιγμή επικρατούσε ένταση και σημειώθηκαν αψιμαχίες με τους μετανάστες και ο ίδιος προσπάθησε να αποκαταστήσει την τάξη. 

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα που βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας στη Μυτιλήνη μαζί με τον Βέρνερ Φάιμαν, σημειώθηκε ένα περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Αστυνομικός στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας (υπάρχουν Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων εκτός Συρίας) κλώτσησε πρόσφυγες, με τις σχετικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε όλα τα social media με τα σχόλια να είναι καταιγιστικά εναντίον του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact