ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος οι ρακέτες σε γνωστές παραλίες – Πρόστιμο 1000 ευρώ στους παραβάτες

Απαγόρευση για τις ρακέτες έχει τεθεί σε ισχύ στις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτη, με τους παραβάτες να καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 1.000 ευρώ!

Ο δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μιλώντας στην ΕΡΤ εξηγεί πως το μέτρο ισχύει από το 2006 σε 3 παραλίες που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή.

«Αυτό το εθνικό άθλημα της ρακέτας από το πρωί μέχρι το βράδυ» διαταράσσει την ηρεμία των κατοίκων του συγκροτήματος, τονίζει.

Όπως σημειώνει, η απαγόρευση ήταν πρωτοβουλία της προηγούμενης διοίκησης, η οποία μάλιστα, είχε ορίσει το ποσό του προστίμου στα 10.000 ευρώ, το οποίο μειώθηκε το 2022 στα 1000, καθώς θεωρήθηκε υπερβολικό.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα με την επίβλεψη αυτού του μέτρου, ωστόσο εφαρμόζεται σε ικανοποιητικό βαθμό» λέει.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, από το 2019 έχουν κοπεί 25 πρόστιμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact