Μία νέα πληροφορία για τη ζωή του 28χρονου συγκυβερνήτη, Αντρέα Λούμπιτς, ο οποίος έριξε στις γαλλικές Άλπεις το Airbus A320 της Germanwings, παρασέρνοντας στο θάνατο 150 ανθρώπους, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η τελευταία σύντροφος του 28χρονου συγκυβερνήτη, από την οποία χώρισε περίπου ένα μήνα πριν την τραγωδία, ήταν έγκυος.
Η νεαρή κοπέλα ζούσε με τον Αντρέα Λούμπιτς στο διαμέρισμά του, ενώ όπως αναφέρουν γείτονες, τα ονόματα και τον δύο βρίσκονταν στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού.
Την ίδια στιγμή, γείτονας του ζευγαριού δήλωσε πως από τον τρόπο που ο 28χρονος συγκυβερνήτης κοιτούσε την Γκόλντμπαχ έμοιαζε σαν να εξαρτούσε τη ζωή της από εκείνη.
«Έμοιαζε σαν όλη του η ζωή να εξαρτάται από εκείνη. Επρόκειτο να παντρευτούν σύντομα, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει. Εκείνος της είχε κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έδειχνε ότι είχε σπάσει κάτι μεταξύ τους. Δεν ήταν σπάνιο να τους βλέπω να τσακώνονται», δήλωσε ο γείτονας στην ιταλική εφημερίδα, Il Giornale.





















