ΖΩΔΙΑ

Θα κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο | Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πραγματοποιείται στον Λέοντα και αυτή η συνθήκη φέρνει μαζί της αλλαγές και για κάποιους εκπρόσωπους του ζωδιακού ορισμένες… δυσκολίες.

Όποτε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη κάποιοι κύκλοι ανοίγουν και κάποιοι κλείνουν, ενώ παράλληλα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα.

Η Νέα Σελήνη του Λέοντα θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, μέχρι τις 27 του Αυγούστου και είναι ό,τι πρέπει για νέα ξεκινήματα, αν τα επιθυμείς.

Ποια ζώδια όμως θα ευνοηθούν και ποια θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη Σελήνη;

Ταύρος

Ο Λέοντας αυτές τις ημέρες μετακινείται στον οικογενειακό τομέα και αυτό θα κάνει τους Ταύρους να νιώθουν την ανάγκη να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Μην σηκώσετε τοίχους ως άμυνα, γιατί η κίνηση αυτά θα μεταφραστεί ως αλαζονεία.

Χαρείτε τις διακοπές μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και εκεί θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Κάτι καλό ίσως ξεκινήσει από Σεπτέμβρη…

Λέων

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τους Λέοντες και τους βάζει στο επίκεντρο. Πριν κάνετε μεγάλες αλλαγές, τσεκάρετε τα επαγγελματικά. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και αναρωτηθείτε γιατί κάποιες σχέσεις σας δεν λειτουργούν.

Γενικά θα είναι ένας σημαντικό διάστημα για εσάς.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα φέρνει η νέα σελήνη του Ιουλίου στους Υδροχόους. Αυτή την περίοδο, ο Λέων κινείται στον τομέα των σχέσεων και ενδέχεται ένα πρόσωπο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας.

Παράλληλα, αν βρίσκεστε σε σχέση, ίσως υπάρξουν εντάσεις και ίσως τελικά έρθει ο χωρισμός. Αν δεν έρθει όμως, η σχέση σας θα πάει καλά και θα αναθερμανθεί ιδιαίτερα.

belikeyou.gr/

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact