ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της να είναι κοντά της;»

Επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο κ. Γιακουμάτος εμφανίστηκε την Πέμπτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς» και όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την πρόεδρο της Βουλής, απάντησε αρχικά με μια προκλητική «ευχή του» προς την κα Κωνσταντοπούλου.

«Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω “Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;”. Για να είναι κοντά της», είπε ο κ. Γιακουμάτος.

«Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Ο ίδιος συνέχισε: «Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί και θα το εισηγηθώ κιόλας. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο, (θα την πω) κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω “Παναγία μου δεν μπορώ άλλο”. Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα».

«Μου θυμίζει μια δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι. Ο Κακλαμάνης που ήταν “σκληρός” πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις», συμπλήρωσε.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact