ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη συμμαχία της λογικής»

Για μια «συμμαχία της λογικής» που θα επαναφέρει την Ευρώπη στη δημοκρατία και την αλληλεγγύη, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τις δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι.

Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Ρέντσι για την ευκαιρία που είχαν να ανταλλάξουν τις απόψεις τους.

«Υπάρχει κράτος διαφθοράς και διαπλοκής. Θέλουμε να το αλλάξουμε», επισήμανε ο κ. Τσίπρας και εξήγησε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις καθώς και τη δέσμευση ότι δεν θα δημιουργηθούν νέα ελλείμματα.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη συμμαχία της λογικής προς όφελος όλων των λαών της Ευρώπης και όχι έναν ακόμη διχασμό Βορρά-Νότου», σημείωσε ο έλληνας πρωθυπουργός.

«Πρέπει να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να ετοιμάσουμε το σχέδιο για την ανόρθωση της οικονομίας», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact