ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θέλουν εκλογές για να μας πάνε στα βράχια ή για να πάρουν συγχωροχάρτι;»

«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας μας διαβεβαίωνε ότι καθαρογράφεται το κείμενο της συμφωνίας», τονίζει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Ο κ. Καρακούνης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «σήμερα λέει ότι η συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη και ότι τώρα απλώς κατέθεσε το δικό του σχέδιο!»

«Την ίδια στιγμή ομολογούν ότι η υπερήφανη διαπραγμάτευση κατέληξε σε τελεσίγραφο!», επισημαίνει ο κ. Καραγκούνης και καταλήγει σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται από κυβερνητικούς βουλευτές για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες: «Και μέσα σε όλα αυτά απειλούν με εκλογές, που δεν τις αντέχει η Ελλάδα. Τι θα ζητήσουν; Εντολή για να πάνε τη χώρα στα βράχια; Ή συγχωροχάρτι για τα ψέματα που είπαν;».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact