ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Η κ. Γεννηματά αποχώρησε από τον διάλογο

«Η ΝΔ έχει ευθύνες για το κομματικό κράτος του παρελθόντος»

«Η κ. Γεννηματά αποχώρησε από τον διάλογο. Εμείς συνεχίζουμε με τον κεντρώο προοδευτικό χώρο να δημιουργήσουμε ένα νέο κίνημα», τόνισε σε δηλώσεις του το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στις συζητήσεις για την Κεντροαριστερά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε επίσης «να καταργηθούν τα πολιτικά γραφεία των υπουργών ως δημόσιες υπηρεσίες. Έτσι θα εξοικονομήσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ», τονίζοντας πως «τα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό, συνταξιούχοι χάνουν τη σύνταξή τους».

«Το Δημόσιο πρέπει να αξιοποιήσει το καλό εργατικό δυναμικό», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η ΝΔ έχει ευθύνες για το κομματικό κράτος του παρελθόντος».

«Όταν η κυβέρνηση λέει σε έναν νέο επιχειρηματία ότι το 60% των κερδών θα πάνε στην εφορία, δεν θα τολμήσει κανείς το επιχειρείν», σημείωσε ακόμη.

«Η χώρα θα πηγαίνει από μνημόνιο σε μνημόνιο & από χρεωκοπία σε χρεωκοπία, όσο ανακυκλώνουμε τα ίδια πολιτικά πρόσωπα», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact