ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση αναβάθμισε τον ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων

«Στην πολιτική δεν κάνεις τζόγο και δεν παίζεις με τα τυράκια»

«Η κυβέρνηση γέρασε πολύ πριν την ώρα της και παρουσιάζει συμπτώματα που άλλες κυβερνήσεις είχαν παρουσιάσει πολύ αργότερα», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ζήτησε «εθνική πολιτική δικαιοσύνης» για το προσφυγικό, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές πρέπει να αποφευχθούν.

«Κάποιοι φλερτάρουν με το κόλπο της απόδρασης και θέλουν να τζογάρουν σε ακόμα μια εκλογική μάχη αλλά ελπίζω να μην επικρατήσει η φυγή προς τα πίσω. Πρέπει να αποφύγουμε τις εκλογές και ο Τσίπρας να βρει το θάρρος να εκτιμήσει την κατάσταση, να συζητήσει με τους βουλευτές ώστε να δημιουργηθεί μια βουλή που θα δώσει λύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για το Ασφαλιστικό, σημείωσε: «Στην πολιτική δεν κάνεις τζόγο και δεν παίζεις με τα τυράκια. Τσίπρας, Τσακαλώτος και Δραγασάκης θα πρέπει να ακούσουν τους πολίτες και να καταθέσουν πρόταση για το ασφαλιστικό, το οποίο είναι το συνεχές έγκλημα των τελευταίων 30 ετών. Δεν είναι μόνο ο Κατρούγκαλος ο λίγος».

«Η κυβέρνηση με τη στάση της κατάφερε να αναβαθμίσει το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων», σχολίασε επίσης ο κ. Θεοδωράκης, σχετικά με το προσφυγικό. Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να περάσουμε από την πολιτική του οίκτου στην εθνική πολιτική δικαιοσύνης. Ζήτησα να ορίσουμε από κοινού κάποιον εθνικό χειριστή της υπόθεσης με εξουσία δίπλα στον πρωθυπουργό. Ο Μουζάλας δεν μπορεί να το κάνει αυτό μπορεί να διαχειριστεί μόνο το θέμα των προσφύγων».

«Το Ποτάμι δεν δειλιάζει στο να συνεργαστεί αλλά «δεν θα το κάνουμε για να σώσουμε τις καρέκλες μας. Θα συνεργαστούμε μόνο αν αυτό αν αυτό βοηθήσει να αλλάξει κάτι στην κοινωνία», επισήμανε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact