ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα συμμαχήσει και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα

«Πληρώνουμε πολύ ακριβά την εκπαίδευση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική ζωή»

Σε εκλογικό πυρετό κινείται ήδη το Ποτάμι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Focus fm της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα για το αγροτικό.

«Το Ποτάμι θα συμμαχήσει και με τον διάβολο αυτή τη στιγμή για να σωθεί η χώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις εκλογές θα συνταχθεί, είτε πίσω, είτε μαζί, με το παλιό πολιτικό σύστημα. Το Ποτάμι καλεί τους προοδευτικούς πολίτες, τους λογικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να συμπορευθούν μαζί του στη επόμενη εκλογική αναμέτρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι «πληρώνουμε πολύ ακριβά την εκπαίδευση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική ζωή».

Πέραν τούτου, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι «τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν έχουν υποχρέωση να έχουν ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων το προς τα πού θέλουν να πάνε τη χώρα».

Αναφερόμενος στο τρίτο μνημόνιο, ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του κόμματος ότι πρέπει να το υπερψηφίσει για τη διάσωση της χώρας, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι άμεσα, από το Σεπτέμβριο θα πρέπει να εξεταστεί τι μπορεί να αλλαχθεί και να βελτιωθεί.

«Το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τους αγρότες όσο και για τις ομάδες που αδικούνται από τις τη συμφωνία που έχει κάνει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του. Έχουμε τη δυνατότητα, και το Ποτάμι έχει προτάσεις, ώστε να διορθωθούν όλες αυτές οι αδικίες αρκεί και η κυβέρνηση να έχει διάθεση για να δουλέψει μεθοδικά» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact