ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρης: Ούτε ένας βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δεν έχει γραφτεί να μιλήσει

«Είναι πολιτικά δειλοί, δεν μπορούν να το στηρίξουν, αλλά θα ψηφίσουν»

Δριμεία επίθεση κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξαπέλυσε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατήγγειλε πως ούτε ένας βουλευτής του κυβερνητικού εταίρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν έχει γραφτεί να μιλήσει κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή. Εξαίρεση, βέβαια, αποτελεί ο ειδικός αγορητής του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Θεοχάρης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους κάλεσε να κάνουν «ό,τι κάνουν και οι πολιτικά δειλοί, οι ΑΝΕΛ που δεν τολμά να σηκωθεί ούτε ένας να μιλήσει».

«Ούτε ένας δεν έχει γραφτεί να μιλήσει από τους ΑΝΕΛ γιατί δεν μπορούν να το στηρίξουν (σ.σ. το νομοσχέδιο), αλλά θα ψηφίσουν. Και ο ελληνικός λαός την πολιτική δειλία θα τον ανταμείψει το ίδιο με την ψήφιση της καταστροφής που φέρνουνε», τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact