ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρης: Υπάρχουν κόμματα που θέλουν να μας γυρίσουν στη Ρωσία του Λένιν

«Πάμε σε εκλογές για να αλλάξουν οι υποσχέσεις»

Σκληρή επίθεση εναντίον των αριστερών κομμάτων, χωρίς να προσδιορίσει συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, κάνοντας λόγο για κόμματα που «θέλουν να γυρίσουν τους Έλληνες και την χώρα στη Ρωσία του Λένιν».

Μιλώντας στο MEGA ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών δεν είναι το πρόγραμμα, το οποίο είναι ορισμένο από τη συμφωνία που υπέγραψε η χώρα για την παραμονή της στο ευρώ.

Παράλληλα, ο βουλευτής του Ποταμιού ισχυρίστηκε ότι η χώρα οδεύει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη «για να αλλάξουν οι υποσχέσεις».

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του ότι υπάρχουν κόμματα που λένε την αλήθεια και κόμματα που θέλουν να μας γυρίσουν στη Ρωσία του Λένιν και την Αλβανία του Χότζα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact