ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές κλινικές [βίντεο]

Εξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη της Πρωτοβουλίας Σωματείων Ιδιωτικών Κλινικών και Εργαστηρίων το πρωί της Παρασκευής.

Διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, καθώς και για τη νέα κλαδική σύμβαση που προέκυψε από τον ΟΜΕΔ.

Στο thestival.gr μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Νίκος Παρδάλης, ο οποίος σημείωσε: «Βρισκόμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για την καινούργια κλαδική σύμβαση που προέκυψε απο τον ΟΜΕΔ, την διαδικασία της διαιτησίας η οποία συρρικνώνει περαιτέρω τους μισθούς μας με μια μείωση 0,5 %. Απαιτούμε συμβάσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας».

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία των εργαζομένων των ιδιωτικών κλινικών και των εργαστηρίων προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

 

 

Πηγή βίντεο: Thestival.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact