ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ζητούσε χρήματα από την πρώην για να μη δημοσιοποιήσει προσωπικές της φωτογραφίες

Ενας 47χρονος άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη έπειτα από καταγγελία εις βάρος του από την 42χρονη πρώην σύντροφό του.

Πρόκειται για υπόθεση εκβίασης σε βάρος της 42χρονης γυναίκας η οποία εξιχνιάστηκε άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία της δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από την καταγγελία της.

Σύμφωνα με την ίδια ο 47χρονος πρώην σύντροφός της, για το χρονικό διάστημα από 10/01/2017 μέχρι 18/01/2017 απαιτούσε από εκείνη χρηματικό ποσό ύψους 2.000 ευρώ προκειμένου να δημοσιοποιήσει στο εργασιακό της περιβάλλον φωτογραφικό υλικό το οποίο περιείχε προσωπικές της στιγμές.

Την Τετάρτη σε συνάντηση που είχε οριστεί μεταξύ τους σε περιοχή του Ευόσμου, η 42χρονη προσήλθε έτσι ώστε να του επιδώσει το χρηματικό ποσό που της ζητούσε ύψους 2.000 ενώ στη συνέχεια οι άνδρες της ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact