ΕΛΛΑΔΑ

Τι αλλάζει στους χώρους εργασίας για την αποφυγή συνωστισμού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του στους πολίτες για την πορεία της πανδημίας και ανακοίνωσε νέα μέτρα που θα ισχύσουν προκειμένου να ανακοπεί η έξαρση του κορωνοϊού.

Πέρα από τους περιορισμούς στους ανεμβολίαστους και την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους χώρους εργασίας αλλά και η επιβάρυνση στα ΜΜΜ.

Τι θα ισχύσει με το κυλιόμενο ωράριο

Ειδικότερα ανακοίνωσε πως θα επεκταθεί το κυλιόμενο ωράριο στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ιδίως τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης, αλλά και ο πρόσθετος φόρτος συγκεκριμένες ώρες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σε σχέση με το πρόβλημα που πιθανόν δημιουργηθεί με τους εργαζόμενους γονείς με παιδιά στο σχολείο που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αλλαγή ωραρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως θα υπάρξει ειδική πρόνοια.

Η πρόβλεψη αυτή αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες όπως και το πως θα διασφαλιστεί ότι θα εφαρμοστεί το κυλιόμενο ωράριο ιδίως στον ιδιωτικό τομέα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact