ΕΛΛΑΔΑ

Τι έγραψε ο γιος του Κουφοντίνα για τον Νίκο Ρωμανό

Για τον Νίκο Ρωμανό έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο γιος του καταδικασμένου για τη δράση τηςε 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορας.

Ο Εκτορας Κουφοντίνας έκανε μια ιστορική αναδρομή στα όσα συνέβησαν από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008 έως την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

 «Ο Κορκονέας εκτελεί τον μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο δίπλα στον στενό του φίλο επίσης μαθητή τότε Νίκο Ρωμανό. Ο Κορκονέας συλλαμβάνεται», γράφει, προσθέτοντας πως το 2010 -μόλις δύο χρόνια μετά- ο Κορκονέας αφέθηκε ελεύθερος.

Στη συνέχεια αναφέρεται στο 2012, χρονιά κατά την οποία συλλαμβάνεται για ληστεία τράπεζας ο Ρωμανός.

Τέλος, γράφει για το 2014, σημειώνοντας ότι αφού ο Ρωμανός έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε και ενώ ο ΠτΔ τον συνεχάρη, «το σύστημα δεν του δίνει άδεια να σπουδάσει».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact