ΖΩΔΙΑ

Τι είδους εργαζόμενος είσαι με βάση το ζώδιό σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες είναι άνθρωποι με μπόλικη θετική ενέργεια. Θέλουν πάντα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δράσης και έχουν απεριόριστο αποθεματικό ενέργειας. Είναι παραγωγικοί και γεμάτοι ζωντάνια. Ωστόσο, χρειάζονται πολλά κίνητρα για να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους ακμαίο σε ένα έργο και μερικές φορές η στάση τους δεν βοηθάει σε καταστάσεις που απαιτούν κάποια πρακτική ή ευέλικτη τακτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι φτιαγμένοι για να επιτύχουν στην εργασία τους, από εκεί αντλούν και ένα καλό ποσοστό της αυτοεκτίμησής τους. Έχουν διευθυντικές ικανότητες, φιλόδοξο και αποφασιστικό χαρακτήρα, είναι λογικοί, πρακτικοί και συνεπείς. Δεν θα εκτοξευθούν στην κορυφή, αλλά θα την φτάσουν με υπομονή, κόπο και μικρά και σταθερά βήματα. Πολλές φορές μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει ως αυστηρούς, συντηρητικούς ή ελιτιστές, όμως αγαπούν την πρόκληση και αν χρειαστεί, θα ρισκάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου είναι αυθεντικοί, ιδιαίτεροι, στοχαστικοί και με καινοτόμα μυαλά. Ένας Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά κέρδη, όπως ένας καλύτερος τίτλος ή μισθός, αλλά θέλει η εργασία του να έχει έναν μεγαλύτερο σκοπό. Πολλοί τους κατηγορούν για το ότι οι ιδέες και οι θεωρίες τους είναι μη εφαρμόσιμες, ότι είναι αιρετικοί ή προκλητικοί. Ωστόσο, το πρωτοπόρο πνεύμα τους μπορεί να κρατήσει την κάθε επιχείρηση στην κορυφή του κλάδου της και να την κάνει να ξεχωρίσει!

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο με αστείρευτη φαντασία, γεγονός που τον κάνει πολύ δημιουργικό. Η αδυναμία του είναι ότι δε μπορεί να συμβιβαστεί με το τυπικό ωράριο και έχει ανάγκη από έναν χώρο πιο προσωπικό γιατί εκεί λειτουργεί καλύτερα. Είναι αρκετά αφηρημένος, πράγμα που τον δυσκολεύει να λύσει έναν πρακτικό πρόβλημα. Αυτό που οι συνεργάτες του εκτιμούν κι είναι και ο λόγος που δημιουργεί ξεχωριστές εργασιακές σχέσεις είναι η ικανότητά του να σκέφτεται out of the box. astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact