ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπαν στο τηλέφωνο Τσίπρας – Νταβούτογλου

«Θα υπάρξουν αποτελέσματα στις Βρυξέλλες», ήταν η διαβεβαίωση του Αχμέτ Νταβούτογλου

«Αν δεν υπάρξουν αποτελέσματα στις Βρυξέλλες δεν μπορώ να έρθω την Τρίτη στη Σμύρνη», φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Αχμέτ Νταβούτογλου στη χθεσινή επικοινωνία τους, που πραγματοποιήθηκε στις 11 το βράδυ. «Πρέπει να σταματήσουν οι προσφυγικές ροές», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Ελληνας πρωθυπουργός.

«Θα υπάρξουν αποτελέσματα στις Βρυξέλλες», ήταν η διαβεβαίωση του Αχμέτ Νταβούτογλου που υπήρξε καθησυχαστικός απέναντι στον Ελληνα πρωθυπουργό για τις κινήσεις της χώρας του στο προσφυγικό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατόπιν τούτου οριστικοποιήθηκε το ελληνοτουρκικό συμβούλιο κορυφής που θα γίνει, αυτή τη φορά στη Σμύρνη, την Τρίτη 8 Μαρτίου υπό την προεδρία του Αχμέτ Νταβούτογλου και του Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχψή πολλών υπουργών των δύο χωρών.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορώ να έρθω την Τρίτη στη Σμύρνη όταν περνούν 1.500 πρόσφυγες τη μέρα. Πρέπει να μειωθούν οι ροές από την Τουρκία».

Στο άκουσμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έτοιμος να ακυρώσει την επίσκεψη ο κ. Νταβούτογλου του είπε πολλές φορές να μην ανησυχεί και ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact