ΖΩΔΙΑ

Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι στην αισθηματική του ζωή θα έρθει αντιμέτωπος με εμπόδια, με προβλήματα ή και με προδοσία! Δεν θα εκπλαγεί λοιπόν, όταν θα περνά μία προβληματική περίοδο, στην οποία θα υπάρχουν εμπόδια στα αισθηματικά του! Σε αυτή την περίπτωση γίνεται αρκετά συγκρατημένος, καχύποπτος, ζηλιάρης, αλλά και απαιτητικός. Θεωρεί ότι μπορεί να επιβληθεί στην κατάσταση, προκειμένου να επαναφέρει το κλίμα της αισθηματικής του ζωής στο σημείο που αυτός θέλει! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φθείρεται και να οδηγεί την κατάσταση στα άκρα…

AstroTip: Όταν περνάς αισθηματικά εμπόδια, μην αφήνεις τις έμμονες σκέψεις να σε παρασύρουν σε σενάρια, τα οποία δεν είναι πραγματικά! Φθείρεσαι και φθείρεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας είναι για να περνάμε καλά, όχι για να χαλιόμαστε! Αυτή είναι η άποψη του Τοξότη, που δεν μπορεί να αναλώνεται σε καταστάσεις που είναι προβληματικές. Ένας Τοξότης δεν λογαριάζει όμως ποτέ τα εμπόδια, ίσα-ίσα που του αρέσουν, γιατί δεν τα πάει καλά με τα εύκολα. Νιώθει ότι πρέπει να περάσει μία δοκιμασία και να την κερδίσει… Το θέμα όμως με τον πύρινο Τοξότη, είναι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να ξεπεράσει ένα εμπόδιο στα αισθηματικά του, στη συνέχεια όμως, όταν καταφέρει να το κερδίσει, τότε είναι που θα αρχίσει να βαριέται και να ξενερώνει!

AstroTip: Μήπως φίλε Τοξότη, τις περισσότερες φορές η επιθυμία σου για ρίσκο και περιπέτεια, σε οδηγεί σε επιπόλαιες κινήσεις, που σου προκαλούν μεγαλύτερα εμπόδια;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως ξέρει πως στα μονοπάτια του έρωτα υπάρχουν εμπόδια, δοκιμασίες και προκλήσεις, προκειμένου να αποδειχθεί η αξία των συναισθημάτων. Αυτό που κάνει λοιπόν σε μία δύσκολη στιγμή της αισθηματικής του ζωής, είναι να απομονωθεί για λίγο, να σκεφτεί και να πάρει το χρόνο του, για να κρίνει τις καταστάσεις. Ένας Αιγόκερως ξέρει και μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο… Το πρόβλημα είναι ότι, αν η λογική του, του λέει πως πρέπει να τρέξει μακριά, τότε κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον μεταπείσει!

AstroTip: Μήπως μερικές φορές αντιμετωπίζεις αρκετά σκληρά και απόλυτα τα εμπόδια της αισθηματικής σου ζωής; Μην κρίνεις αυστηρά τις καταστάσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αισθηματικά εμπόδια, ο Υδροχόος τα έχει για την πλάκα του, δεν τα παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά, δεν τα υπολογίζει και προσπαθεί να βρίσκει έξυπνες λύσεις, για να τα ξεπερνάει! Ωστόσο, είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτος και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει! Μπροστά σε ένα εμπόδιο της αισθηματικής του ζωής, μπορεί να δείξει το σθένος και την πυγμή, προκειμένου να το αντιμετωπίσει, και εντελώς ξαφνικά την άλλη στιγμή, μπορεί να βαρεθεί, να κουραστεί και να κατεβάσει ρολά! Δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά για τον αέρινο Υδροχόο..

AstroTip: Για να μην προκύπτουν εμπόδια στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να κατασταλάξεις, να κατανοήσεις τι θες και τι μπορεί να σου χαρίσει ευτυχία!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ευαίσθητος Ιχθύς είναι ο τελευταίος που θα δει το αισθηματικό εμπόδιο στο δρόμο του… Τις περισσότερες φορές εθελοτυφλεί, δεν μπορεί να το διακρίνει ή δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, ότι μπορεί να υφίσταται κάποιο πρόβλημα… Θα παραμείνει στον δικό του, ονειρικό κόσμο, περιμένοντας να περάσει η μπόρα και να ξεπεραστεί το εμπόδιο από μόνο του! Με αυτό τον τρόπο χάνει πολύτιμο χρόνο και κάνει τα εμπόδια να πολλαπλασιάζονται γύρω του! Αν δει ότι το εμπόδιο εξακολουθεί να υφίσταται, τότε βυθίζεται σε μελαγχολία και συνήθως, σε αυτή την περίπτωση το βάζει στα πόδια, γιατί δεν αντέχει τα δύσκολα!

AstroTip: Μάθε να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, για να μην φτάνουν τα εμπόδια να κατατροπώνουν την αισθηματική σου ζωή!

Πηγή: myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact