ΖΩΔΙΑ

Τι κρύβει το 2016 για κάθε ζώδιο;

ΖΥΓΟΣ
Η αρχή του 2016 ίσως είναι λίγο πιεστική για εσένα και μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Οι σχέσεις σου θα είναι κάπως μπερδεμένες και πολύ συχνά θα απαιτούν από εσένα να τις ξεκαθαρίσεις. Θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ πριν πράξεις το οτιδήποτε και ιδιαίτερα τις συμπεριφορές σου σε οικείους και μη, γιατί ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο Σκορπιό, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όλα θα είναι υπ’ ατμόν. Αν πρυτανεύσει η λογική και το μέτρο, όλα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για εσένα, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο του έτους που και ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά. Τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ενισχυμένη, προκειμένου να κάνεις αποφασιστικές τομές στη ζωή σου, καθώς σχεδόν όλες σου οι ενέργειες θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με τον Ήλιο (από τις 22 Σεπτεμβρίου) και τον Ερμή (από τις 7 Οκτωβρίου) στο ζώδιό σου, θα σου ανοιχτούν καινούριοι δρόμοι. Θα νιώσεις αποφασιστική, δυνατή και απελευθερωμένη από στεγανά και περιορισμούς, για να κυνηγήσεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Το ίδιο διάστημα ο Δίας μπορεί να λειτουργήσει και ως… από μηχανής θεός στις περιπτώσεις που μπορεί να νιώσεις εγκλωβισμένη.
Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, θα έχεις δίπλα σου πολύτιμους φίλους και συνεργάτες που θα σου φέρουν σπουδαίες ευκαιρίες. Τότε παρουσιάζονται για εσένα ενδιαφέρουσες προοπτικές για ένα ταξίδι, το οποίο θα σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες. Στον τομέα της εργασίας σου θα νιώθεις σίγουρη για να ολοκληρώσεις αυτό που ήδη έχεις αρχίσει το προηγούμενο διάστημα και να πας ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου. Αυτό συνεπάγεται τόσο ηθική όσο και υλική ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, ήδη από τα μέσα του 2015 φαίνεται πως είσαι αρκετά ευνοημένη. Τα αισθηματικά σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο το 2016, εκτός των διαστημάτων που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 ως 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου ως 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου ως το τέλος του έτους), που θα υπάρξουν εντάσεις, εμπόδια και τρικλοποδιές από τρίτους. Ενδεχομένως και ο σύντροφός σου να έχει κάποια προβλήματα που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας. Πρέπει να δείξεις κατανόηση και αντοχή.
Από το Σεπτέμβριο που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σου, θα έχεις εναλλακτικές και ευκαιρίες σε έρωτα και συντροφικότητα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου με τη συμπαράστασή τους. Ωστόσο, θα υπάρξουν και περιπτώσεις που το ίδιο το περιβάλλον θα αντιταχθεί στις προσωπικές σου επιλογές. Εδώ θα πρέπει να δημιουργήσεις στεγανά και να υπερασπιστείς τις επιλογές σου.
Γενικότερα το 2016, αν είσαι μόνη σου, κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις την ευκαιρία μιας σημαντικής αισθηματικής επένδυσης, αναζητώντας εκείνο το άτομο που θα σε καλύψει ερωτικά και πιθανότατα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τα επόμενα χρόνια. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του έτους (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιό σου, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς) φρόντισε λίγο καλύτερα και περισσότερο τη σχέση σου, γιατί δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι προκλήσεις. Κράτησε το θυμό σου και μην εκδηλώνεις την έντασή σου με κάθε αφορμή.

Επαγγελματικές – Οικονομικές
Η δουλειά σου είναι μία υπόθεση κύρους για εσένα. Ποτέ δεν τη φοβήθηκες και ποτέ δεν λύγισες μπροστά στις δυσκολίες. Άλλωστε, είσαι και πολύ ικανή, αλλά και αρκετά τυχερή αυτήν τη χρονιά. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου μπορείς να διαχειριστείς τα συμφέροντά σου και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και, αν όχι να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο, τουλάχιστον να διατηρήσεις την παρούσα κατάσταση. Όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σου, οι θυσίες που πρέπει να κάνεις δεν θα είναι δυσβάσταχτες. Οι συμπτώσεις θα εξυπηρετήσουν πολύ την εργασία σου και θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου. Πολλές θα είναι οι φορές που θα εξυπηρετηθείς από συγκυρίες ή από κάποιους παράγοντες που ούτε καν είχες φανταστεί.
Τις περιόδους των Εκλείψεων πρόσεξε τα λάθη και προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Γενικότερα όμως, όλη τη χρονιά μην χρονοτριβείς με λεπτομέρειες και αποδέξου τις όποιες αλλαγές. Το τελευταίο δίμηνο του έτους προσπάθησε να επεκταθείς επαγγελματικά ακόμα και στο εξωτερικό, ή όπου η δουλειά σου θα αποδώσει περισσότερο, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.
Στα οικονομικά σου απαιτείται ψυχραιμία, επινοητικότητα, σωστή διαχείριση και αισιοδοξία για το μέλλον. Η γενικότερη κατάσταση συνεχίζει να σε επηρεάζει, σίγουρα όμως έχεις αποδείξει ότι είσαι πολύ ικανή στη διαχείριση των δυσκολιών. Όμως, στις αρχές του 2016 θα έχεις συσσωρευμένες εκκρεμότητες και οφείλεις να στερηθείς κάποια πράγματα, προκειμένου να τις καλύψεις. Το εισόδημά σου μπορεί να έχει μία μικρή βελτίωση το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.
Από την άλλη πλευρά, κάποια πρόσωπα είτε από το οικογενειακό είτε από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενδέχεται να γίνουν αρωγοί στην κάλυψη των αναγκών σου. Γενικά όμως, θα πρέπει να αποφύγεις τα παρορμητικά έξοδα. Όταν δέχεσαι πιέσεις δεν πρέπει να καταλαμβάνεσαι από φόβο, αλλά και τις στιγμές που έχεις ρευστό δεν πρέπει να αφήνεσαι στην παρόρμηση. Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα πρέπει να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί και να προβείς σε διαπραγματεύσεις. Τότε, θα έχεις την ευκαιρία να ρευστοποιήσεις περιουσιακά σου στοιχεία ή να απαλλαγείς από υποχρεώσεις των προηγούμενων ετών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2016 έχει καθοριστική σημασία για εσένα. Με το Δία να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, η περίοδος είναι μαχητική, αλλά και λυτρωτική. Ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου (από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι 2 Αυγούστου), ρυθμίζει τα πράγματα στις σχέσεις σου, αισθηματικές και κοινωνικές. Ο κυβερνήτης Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου (σε ανάδρομη πορεία από τις 18 Απριλίου μέχρι 26 Σεπτεμβρίου) θα σου δίνει πάντα μια διέξοδο και ένα νέο νόημα στη ζωή σου ό,τι και αν συμβαίνει. Το 2016 θα ολοκληρώσει τις αλλαγές που έχουν ήδη αρχίσει για σένα από τον προηγούμενο χρόνο, δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σου και βοηθώντας σε να πάρεις μια σταθερή θέση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που σε απασχολούν.
Όσο δύσκολη κι αν είναι η καθημερινότητα, θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου στις συνθήκες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Δίας από την Παρθένο θα ενισχύσει τα συναισθήματά σου, θα τονίσει τη δίψα σου για ουσιαστική γνώση και θα σε βοηθήσει να βρεις διεξόδους, ειδικά σε συναλλαγές, οικογενειακές υποχρεώσεις και διευθετήσεις περιουσιακών υποθέσεων. Ο εν λόγω πλανήτης, από το φθινόπωρο και μετά στο ζώδιο του Ζυγού, θα γίνει αρωγός για σένα που ασχολείσαι με υπηρεσίες, που έχεις μια ανώτερη θέση ή που ανήκεις στο χώρο μια ανθρωπιστικής επιστήμης. Με τη στήριξή του θα μπορέσεις ευκολότερα να προσαρμοστείς στους περιορισμούς, που θα σου επιβάλλουν οι εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς).
Από 19 Νοεμβρίου και μετά, ο Πλούτωνας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σε εμπνεύσει ώστε να θέσεις νέους στόχους και να καλύψεις τις ανάγκες σου για τον επόμενο χρόνο που θα έρθει. Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 ως 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου ως 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου ως το τέλος του έτους) εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι λανθασμένες αποφάσεις, που ενδεχομένως να σχετίζονται με επαγγελματικές μεταναστεύσεις εντός ή εκτός της χώρας ή ανέφικτους δικαστικούς αγώνες. Κατά την τελευταία έκλειψη της χρονιάς μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με μεγάλες αλλαγές ή ένα δραματικό ενδεχομένως περιστατικό, το οποίο θα κλείσει οριστικά την πόρτα στο αισθηματικό σου παρελθόν.

Αισθηματικές
Πολλοί παράγοντες θα επηρεάσουν την αισθηματική σου ζωή αυτήν τη χρονιά. Πρωτίστως, τα διαστήματα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, θα επιβάλει ξεκαθαρίσματα και πιο ουσιαστικές σχέσεις, πιθανόν όμως και αρκετή αυτοκριτική, που θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για να κάνεις αλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει καθοριστικές εξελίξεις ή γνωριμίες. Εσύ που είσαι δεσμευμένη, θα πρέπει να κατασταλάξεις που θέλεις να πάει η σχέση ή ο γάμος σου.
Μια οποιαδήποτε επισημοποίηση μπορεί να γίνει πιο εύκολα από το φθινόπωρο και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί το Ζυγό. Μέχρι τότε, αν είσαι single μπορεί να κάνεις και μια συναρπαστική νέα γνωριμία. Ακόμη όμως και το να απεγκλωβιστείς από μια σχέση που πλέον δεν σε ικανοποιεί, μπορεί να γίνει τώρα πιο ανώδυνα από ποτέ. Ακόμη όμως και αν δεν χωρίσεις, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Να ξέρεις όποιο δρόμο και να ακολουθήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσεις πιο ικανοποιημένη από ποτέ, γεμάτη από συναίσθημα απέναντι στον σύντροφό σου. Οι singles του ζωδίου μπορεί σε κάποιο ταξίδι ή από κάπου που δεν το περιμένετε, να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει και εσείς να κυνηγάτε την τύχη σας και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.
Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από 19 Νοεμβρίου και μετά, δίνει μια μαγική, ρομαντική διάσταση στη σχέση σου, ενώ δεν είναι απίθανο τώρα να μπεις στη διαδικασία απόκτησης ενός απογόνου.

Επαγγελματικές – Οικονομικές
Ο τομέας της καριέρας και της επαγγελματικής σου αποκατάστασης εξακολουθεί να είναι από τους πιο σημαντικούς στη ζωή σου. Ο Δίας στην Παρθένο καθορίζει την κατάσταση και μπορείς πραγματικά με τη βοήθειά του να κάνεις θαύματα. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορείς να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με έξτρα σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση. Τώρα μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου για μια νέα συνεργασία, που σκεφτόσουν τα προηγούμενα χρόνια.
Από το φθινόπωρο και μετά, οι πλανήτες δημιουργούν προσδοκίες για επέκταση των δραστηριοτήτων σου και πράγματι, θα σου δοθούν ευκαιρίες, είτε για μια προαγωγή, είτε για μια πιο φιλόδοξη θέση. Αν η τωρινή εργασία σου δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να πάρεις το ρίσκο να κάνεις κάτι άλλο ή και να χτίσεις τη δική σου δουλειά, χωρίς ανεπιθύμητους συνεργάτες και περιορισμούς. Ιδιαίτερα προσεκτική στα φιλόδοξα σχέδιά σου πρέπει να είσαι τα διαστήματα των εκλείψεων. Καλό θα είναι αυτές τις περιόδους να μη ρισκάρεις τίποτα και για κανέναν!
Σε οικονομικό επίπεδο, πρέπει να παραμείνεις προσεκτική, αλλά και συντηρητική στα έξοδά σου. Μέχρι τις 2 Αυγούστου, που ο Άρης θα πηγαινοέρχεται στο ζώδιό σου, το διάστημα είναι το πιο επικίνδυνο και πολυέξοδο. Απόφυγε να δανειστείς ή να δανείσεις, φρόντισε να είσαι πιο ρεαλίστρια στις προσδοκίες που έχεις από επενδύσεις κλπ. και μην αδιαφορήσεις για χρέη στο δημόσιο. Τους τελευταίους τρεις μήνες του χρόνου θα είναι πιο εύκολο να παρασυρθείς από… ό,τι λάμπει ή ό,τι σου τάζουν και εκεί είναι που πρέπει να είσαι καχύποπτη. Εννοείται φυσικά ότι θα πρέπει να είσαι τυπική απέναντι στους νόμους και τους κανονισμούς, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια. Το Δεκέμβριο απόφυγε την άσκοπη σπατάλη χρόνου, τις συναναστροφές που θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες, τις συνήθειες του παρελθόντος που είναι ασύμφορες οικονομικά και αντιμετώπισε τη νευρικότητά σου αποτελεσματικά. Εν κατακλείδι, το 2016 σε βοηθά και ταυτόχρονα σε υποχρεώνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο ζωής σου. Αν το κάνεις αυτό, όλα τα άλλα θα κυλήσουν πιο ομαλά για εσένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact