ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον Ερμή στον Λέοντα και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό στον άλλο, αποπνέοντας σοβαρή γοητεία και σοφία! Οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου και να βγεις από αυτό απόλυτα κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο φλερτ, αναμένονται σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, θα έχεις! Μία όμορφη και εποικοδομητική ερωτική ημέρα θα έχεις και ο σύντροφος σου θα σου δώσει πολλές χαρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι πολύ κοντά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με την βοήθεια του Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα, μπορείς σήμερα να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών! Με τον τρόπο αυτό, ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και διάθεση για καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σημερινή ημέρα! Ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν τον σύντροφο σου αδιάφορο! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις ακόμα και με πλάγιους τρόπους, να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές, λόγω της ισχυρής διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, μία οικονομική λύση που καιρό τώρα έψαχνες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ο Ερμής στο Ζώδιο του Λέοντα σε καθιστά ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με όπλα την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου! Η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις μία ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή η σημερινή μέρα, με επιπλέον πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και αρκετά διαφορετική, από αυτό που έχεις συνηθίσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι τέλειες οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία σήμερα, σε χαροποιεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ημέρα, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία! Ευνοοούνται συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Μετρίασε ωστόσο, κάποιες στιγμές την πολυλογία και άκου και τις ανάγκες των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι απόλυτα αποτελεσματικός και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, με τον Ερμή στο Ζώδιο του Λέοντα! Οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Σταματάς να είσαι αφηρημένος ή ανώριμος και επικεντρώνεσαι σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες έρχονται και σε χαροποιούν! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου το ταίρι σου να σε κακομάθει με πάθος και ρομαντισμό! Γενικά μαζί, μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα, που κυλά ανάλογα με τις επιθυμίες και τους στόχους που έχεις για την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, μία συγκυρία σε ανακουφίζει!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact