ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει την φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του, απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς ή ρήξεις! Οφείλεις λοιπόν, να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα, να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, αρκετά καλά και λογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, δυσκολεύει και ίσως παρουσιάσει προβλήματα και ασυνεννοησία! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε τώρα νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαίνονται αξιόλογες ευκαιρίες! Η περίοδος ωστόσο, σε ευνοεί για επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος και για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ακατάλληλη ημέρα για συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, καλύτερα να αποφευχθούν συμφωνίες και αποφάσεις σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, θα επαναφέρει σήμερα, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος! Ενδεχομένως να αγχωθείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιμένεις χωρίς λόγο σε λεπτομέρειες και σταμάτα να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο σου, διότι αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του σε σένα άμεσα ή έμμεσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η απόδοση σου στην δουλειά είναι στα καλύτερα της, αλλά οι συναδελφικές σχέσεις θέλουν βελτίωση! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, για θέματα καθημερινότητας και ομορφιάς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σίγουρα φίλε Ιχθύ, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, κάνεις λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω έπαρσης και η καλή σου φήμη κλονίζεται! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, αρκεί να προσπαθήσεις πολύ, να παραμείνεις κάθε στιγμή προσγειωμένος και ώριμος! Γενικά, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε το ανώριμο και ανούσιο φλερτ που σε εκθέτει, γιατί μάλλον δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Ωστόσο, ένα άτομο από το παρελθόν, επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στην σχέση σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου για απληστία και εγωισμό, απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα και έτσι, καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact