ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, ανήκει στην ευαισθησία, αλλά και στην ευκολοπιστία. Δηλαδή, είναι άκρως επικίνδυνη. Οι αναξιόπιστοι άνθρωποι έχουν την τιμητική τους, από το πρωί ως το βράδυ. Προσοχή, λοιπόν, στα δακρύβρεχτα που θα σου σερβίρουν. Δεν είναι βέβαιο, ότι έχουν ανάγκη αυτά που σου ζητάνε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν είναι άσχημη, Ζυγέ μου, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ζυγέ, και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα, μια και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει, Σκορπιέ μου, και δε μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και το πως θα φτάσεις την επιτυχία που ζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις με πολλή σοβαρότητα αυτά που θα σου πουν. Η δυνατότητες που έχεις είναι μεγάλες και τελικά θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά, που θα προγραμματίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση, να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θα κάνεις και τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact