ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού οφείλεις να δείξεις προσοχή και ψυχραιμία σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις! Πρέπει να είσαι ήρεμος και συγκρατημένος επίσης και απέναντι σε εκνευριστικές ή προκλητικές συμπεριφορές από τους άλλους και θα δεις ότι ο κερδισμένος θα είσαι εσύ! Είσαι αρκετά σοφός και λογικός, για να καταφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν, να παρατηρήσεις μία ασυνεννοησία στον ερωτικό τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε βγάλει εκτός εαυτού και να πεις λόγια παρορμητικά ή και νευρικά, που θα μετανιώσεις αργότερα! Αν είσαι ελεύθερος, κατά την διάρκεια ενός φλερτ, σκέψου καλά πριν μιλήσεις , γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λεκτικά λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέξεις όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα, γιατί η παρορμητικότητα σου, θα σε οδηγήσει σε λάθη, αλλά και εντάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Εσωτερική αναστάτωση και νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου όλη την ώρα! Ωστόσο, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη! Παρόλο που βάλλεται η διάθεση σου, μία σημερινή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή πολύ χρειάζεται όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ένα κρυφό ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο, αν δεν προσέξεις, γίνεται γνωστό το ερωτικό μυστικό σου και σίγουρα δεν θες με τίποτα να βγει στην επιφάνεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά και επαγγελματικά λάθη των περασμένων ημερών, δείχνουν τώρα τα αρνητικά τους αποτελέσματα και συνειδητοποιείς πόσο απρόσεχτος ήσουν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού, μην χρησιμοποιείς ως σάκο του μποξ έναν καλό φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, διότι η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα με ένταση, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες από την αρχή! Ήρθε η ώρα να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Σκέψου πολύ πριν προσεγγίσεις έναν φίλο σου ερωτικά, διότι δεν ξέρεις αν θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εμπλέκεις φίλους στην σχέση σου! Θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις, τα οποία δεν θα ξέρεις πως να τα διορθώσεις μετά και θα το μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι το παράκανες με τις υπερβολές και τα ρίσκα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact