ΖΩΔΙΑ

Τι πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο για να «υποκύψει»

Σκορπιός
«Σε χρειάζομαι»! Ένας Σκορπιός θέλει πάντα να γνωρίζει ότι στηρίζεσαι πάνω του, ότι δίνεις την πλήρη αφοσίωσή σου, ότι σου είναι απαραίτητος, σημαντικός, ότι του παραδίνεσαι άνευ όρων… Ότι έχεις ανάγκη το κορμί του, το μυαλό του, την ανάσα του, την παρουσία του, ότι ζεις και αναπνέεις μόνο για αυτόν… Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ο σκορπιός που θέλει την ολοκληρωτική προσοχή σου!

Τοξότης
«Τρελαίνομαι για πάρτη σου»! Ο Τοξότης θέλει τρέλα, θέλει αυθορμητισμό, θέλει να γελάς μαζί του να τον απολαμβάνεις και να τον χαίρεσαι… Δείξε ότι περνάς καλά, ότι διασκεδάζεις, φέρσου αυθόρμητα, πες του τα έξω από τα δόντια χωρίς να προσποιείσαι ! Μίλησε στην δική του γλώσσα χωρίς να έχεις ενδοιασμούς ή ταμπού… Θα το εκτιμήσει!

Αιγόκερως
«Σε σέβομαι»! Σε όποια ηλικία και να βρίσκεται ένας αιγόκερως απαιτεί, επιβάλει, επιζητά και επιθυμεί διακαώς να είναι άξιος σεβασμού! Ακούγοντας λοιπόν από τα χείλη σου ότι τον σέβεσαι (σαν να είναι ο Πατριάρχης) τότε ανεβαίνουν οι μετοχές του και τον κάνεις να σου αφήνεται άνευ όρων!

Υδροχόος
«Σε καταλαβαίνω»! Η φράση είναι απλή και εύκολα μπορείς να την πεις! Γιατί όμως ένας Υδροχόος θα γίνει «αλοιφή» αν ακούσει από το στόμα σου ότι τον καταλαβαίνεις; Μα φυσικά επειδή δεν μπορούν εύκολα οι άνθρωποι γύρω του να τον κατανοήσουν! Εκπέμπει σε δικά του μήκη κύματος, το μυαλό του είναι πολύ μπροστά και οι άνθρωποι γύρω του μπερδεύονται και δεν κατανοούν τι θέλει να πει… Εσύ όμως πρέπει να παριστάνεις ότι καταλαβαίνεις κάθε πτυχή του!

Ιχθύς
«Σε νιώθω»! Ο Ιχθύς είναι ο μόνιμα κατατρεγμένος, που αισθάνεται ότι είναι το θύμα των καταστάσεων, των ανθρώπων, της ζωής… Κανείς δεν τον νιώθει, κανείς δεν τον αγαπά, είναι ο αδικημένος και ο πληγωμένος… Εσύ όμως τον νιώθεις και θα του το πεις! Αν ακούσει από τα χείλη σου ότι κατανοείς αυτά τα δυσνόητα μπερδεμένα συναισθήματά του που κανείς δεν μπορεί να τα ξεδιαλύνει, τότε θα σε τοποθετήσει πολύ ψηλά!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact