ΕΛΛΑΔΑ

Τι προφητείες είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Άγιος Παΐσιος: Μετά τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία κατά της Ουκρανίας δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανατρέχουν στις προφητείες που είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος σχετικά με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον ρόλο που θα παίξει η Ρωσία σε αυτόν και στις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας.

Ανάμεσα στις προφητείες που είχε κάνει ο γέροντας Παΐσιος είχε αναφέρει πως όταν η Ελλάδα πάρει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα τότε θα πρέπει να πούμε:

“Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς”.

Μεγάλη σύγκρουση θα γίνει στο Αιγαίο Πέλαγος από την οποία δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό. Συγκεκριμένα ο γέροντας είχε προφητέψει πως όταν ο τουρκικός στόλος πλησιάσει τις χερσαίες ακτές της Ελλάδος, θα καταστραφεί!

Ωστόσο αυτή η σύγκρουση θα φέρει πολλά προβλήματα στη χώρα μας, πλήττοντας πρώτα από όλα την οικονομία μας και θα κρατήσει αρκετό διάστημα.

Ο Γέροντας Παΐσιος έχει αναφέρει ακόμα χαρακτηριστικά ότι εκείνη τη χρονική στιγμή θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.

Η Τουρκία σιγά σιγά θα διαμελισθεί και μάλιστα η διάλυση της θα γίνει από τους συμμάχους. Η τεράστια έκταση της θα γίνει μια τεράστια έρημος και το έθνος θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά.

Η προφητεία ακόμα λέει ότι η Τουρκία θα χωριστεί σε 3-4 μέρη ενώ οι Έλληνες θα πάρουμε πίσω τα δικά μας εδάφη, το ίδιο και οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι.

Τέλος ανάμεσα σε άλλες προφητείες του γέροντα Παΐσιου έχουν αναφερθεί και τα εξής: H Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ελληνική και μάλιστα θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι μετά από πόλεμο με την Τουρκία… “Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι.

Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς» (…) “Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact