ΕΛΛΑΔΑ

Τι προφητείες είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Άγιος Παΐσιος: Μετά τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία κατά της Ουκρανίας δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανατρέχουν στις προφητείες που είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος σχετικά με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον ρόλο που θα παίξει η Ρωσία σε αυτόν και στις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας.

Ανάμεσα στις προφητείες που είχε κάνει ο γέροντας Παΐσιος είχε αναφέρει πως όταν η Ελλάδα πάρει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα τότε θα πρέπει να πούμε:

“Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς”.

Μεγάλη σύγκρουση θα γίνει στο Αιγαίο Πέλαγος από την οποία δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό. Συγκεκριμένα ο γέροντας είχε προφητέψει πως όταν ο τουρκικός στόλος πλησιάσει τις χερσαίες ακτές της Ελλάδος, θα καταστραφεί!

Ωστόσο αυτή η σύγκρουση θα φέρει πολλά προβλήματα στη χώρα μας, πλήττοντας πρώτα από όλα την οικονομία μας και θα κρατήσει αρκετό διάστημα.

Ο Γέροντας Παΐσιος έχει αναφέρει ακόμα χαρακτηριστικά ότι εκείνη τη χρονική στιγμή θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.

Η Τουρκία σιγά σιγά θα διαμελισθεί και μάλιστα η διάλυση της θα γίνει από τους συμμάχους. Η τεράστια έκταση της θα γίνει μια τεράστια έρημος και το έθνος θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά.

Η προφητεία ακόμα λέει ότι η Τουρκία θα χωριστεί σε 3-4 μέρη ενώ οι Έλληνες θα πάρουμε πίσω τα δικά μας εδάφη, το ίδιο και οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι.

Τέλος ανάμεσα σε άλλες προφητείες του γέροντα Παΐσιου έχουν αναφερθεί και τα εξής: H Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ελληνική και μάλιστα θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι μετά από πόλεμο με την Τουρκία… “Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι.

Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς» (…) “Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact