ΕΛΛΑΔΑ

Τι ψήφισαν οι κρατούμενοι στο δημοψήφισμα

“Οχι” σε ποσοστά πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με την επικράτεια ψήφισε η συντριπτική πλειονότητα των κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Με ενσωματωμένο το 100% των ψήφων στα ειδικά εκλογικά κέντρα που συστάθηκαν στις φυλακές, “Οχι” ψήφισαν οι 8 στους 10 κρατούμενους στις περισσότερες φυλακές της χώρας.

Ενδεικτικά, στις φυλακές Κορυδαλλού “Οχι” ψήφισαν 152 άνδρες κρατούμενοι (ποσοστό 85,88%) και 43 γυναίκες (89,58%), ενώ το ΝΑΙ επέλεξαν 25 άνδρες (14,12%) και μόλις 5 γυναίκες (10,42%).
Στο ψυχιατρείο των ίδιων φυλακών ΟΧΙ ψήφισαν 86 κρατούμενοι (94,51%) και ΝΑΙ μόνο 5 (5,49%), ενώ οι κρατούμενοι του νοσοκομείου των φυλακών έδωσαν στο ΟΧΙ ποσοστό 64,44% (29 ψήφοι) και στο ΝΑΙ 35,56% (16 ψήφοι). Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών 307 κρατούμενοι έδωσαν στο ΟΧΙ ποσοστό 87,55% και 33 στο ΝΑΙ ποσοστό 12,45%.

Στις φυλακές Αλικαρνασσού το ΟΧΙ έλαβε 217 σταυρούς και ποσοστό 68,45% και το ΝΑΙ 100 σταυρούς και ποσοστό 31,55% . Στις φυλακές Λάρισας, 101 κρατούμενοι έδωσαν στο ΟΧΙ ποσοστό 70,63% και 42 συγκρατούμενοί τους (29,37%) επέλεξαν το ΝΑΙ.
Στις φυλακές Τρικάλων ΟΧΙ ψήφισαν 88 κρατούμενοι (75,86%) και ΝΑΙ 28 (24,14%), ενώ στο σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας το ΟΧΙ επέλεξαν 80 φυλακισμένοι (86,96%) και το ΝΑΙ 12 (13,04%).

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact