ΖΩΔΙΑ

Τι ζητάς από μία σχέση με βάση τον ωροσκόπο σου

Ωροσκόπος Σκορπιός

Αναζητά μία σχέση με έναν άνθρωπο, που θα στέκεται γερά στα πόδια του και που προπάντων θα ξέρει τι θέλει! Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Σκορπιού αναζητά την ασφάλεια, την σταθερότητα και την ζεστασιά. Παράλληλα θέλει κοντά του και έναν άνθρωπο που θα του ξυπνά το πάθος που κρύβει μέσα του και θα του εκφράζει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο! Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος με τον οποίο έχει έναν μόνιμο δεσμό, να διαθέτει κάποια ωριμότητα, που να του εμπνέει το σεβασμό! Η ιδανική σχέση για το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Σκορπιού πρέπει να ενέχει και μία μορφή αινίγματος, με λίγα λόγια θα πρέπει πάντα το άτομο με ωροσκόπο Σκορπιό να βρίσκεται σε μία συνεχή εγρήγορση, για να προσπαθεί να βρει την άκρη σε κάποιο ζήτημα που αφορά στη σχέση του!

Ωροσκόπος Τοξότης

Το σημαντικότερο για τον άνθρωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Τοξότη είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο, που δεν θα τον αφήνει ούτε στιγμή να βαρεθεί! Εξίσου σημαντικό είναι γεγονός πως η μόνιμη σχέση του θα πρέπει να του προσφέρει και ελευθερίες, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια, δεν συμβιβάζεται και θέλει να λειτουργεί ανεξάρτητα! Αναζητά λοιπόν έναν ευχάριστο, δημιουργικό και δραστήριο άνθρωπο, ο οποίος δεν παραμένει στην στασιμότητα, δεν βολεύεται στη ρουτίνα, αλλά ακολουθεί πάντα το ρεύμα των αλλαγών και μαθαίνει μέσα από την εξέλιξη! Ένας άνθρωπος που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Τοξότη, έχει την επιθυμία να έχει στο πλάι του ένα σύντροφο που είναι αρκετά νεότερος από τον ίδιο, γιατί θέλει να μεταδίδει γνώση και να γίνεται ο δάσκαλος, που θα δίνει καθοδήγηση στο ταίρι του!

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αναζητώντας την ιδανική σχέση, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Αιγόκερω αντιλαμβάνεται ότι η πιο σπουδαία ανάγκη του είναι να έχει κοντά του έναν σύντροφο, που θα του ανοίξει την ζεστή και τρυφερή αγκαλιά του και θα του προσφέρει την σιγουριά και την ασφάλεια της οικογένειας. Αυτός ο άνθρωπος θέλει έναν ερωτικό δεσμό, που θα ξυπνήσει μέσα του τα συναισθήματα που προσπαθεί ο ίδιος να κρύψει ή να συγκρατήσει. Βεβαίως, η επιθυμία του αυτή είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, γιατί και ο ίδιος έχει αρκετές άμυνες και υψώνει ένα μεγάλο τοίχο για να προστατεύει τον εαυτό του! Ο σύντροφος που θα σταθεί στο πλάι του λοιπόν θα πρέπει να έχει υπομονή, ευαισθησία, τρυφερότητα και να επιθυμεί την συναισθηματική ασφάλεια και δέσμευση!

Ωροσκόπος Υδροχόος

Στις ερωτικές του αναζητήσεις, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Υδροχόου συχνά μπορεί να νιώθει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ιδιαίτερα αν η σχέση διατηρείται καιρό… Στην ουσία, αυτός ο άνθρωπος αναζητά μία σχέση που θα έχει έντονο το στοιχείο της αλλαγής, της εξέλιξης, της δράσης και της έντονης ζωής… Βασικό στοιχείο είναι και η ελευθερία έκφρασης και δράσης, που είναι στοιχεία που πρέπει να κοσμούν και την προσωπικότητα του συντρόφου του! Αναζητά λοιπόν ένα ταίρι που θα είναι ανεξάρτητο, ευχάριστο, δημιουργικό, που θα έχει μέσα του ζωντάνια και ενεργητικότητα, που θα διψά για ζωή, που θα έχει στόχους, που θα απολαμβάνει το σήμερα, αλλά θα στοχεύει και σε ένα καλύτερο αύριο…

Ωροσκόπος Ιχθείς

Με τον ωροσκόπο του στο ζώδιο των Ιχθύων, το άτομο αναζητά έναν σύντροφο ζωής που θα καταφέρει να τον ολοκληρώσει, που θα σταθεί ο σταθμός στη ζωή του, που θα του προσφέρει την ασφάλεια και την σιγουριά και θα τον συγκρατεί, όταν ο ίδιος παρασύρεται από το συναίσθημά του! Επιθυμεί να έχει μία σχέση με έναν άνθρωπο που θα δείχνει μέσα από τις πράξεις του, την στάση και την συμπεριφορά του, ότι είναι πάντα δίπλα του… Δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις και στην ουσία, η βαθύτερη ανάγκη του είναι να έχει κοντά του έναν σύντροφο, που θα τον λογικεύει όταν ο ίδιος παραλογίζεται, θα τον προσγειώνει όταν αυτός πετά στα σύννεφα και με ένα του βλέμμα θα του δείχνει ότι είναι πάντα εκεί για αυτόν!

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact